Kirantottsajt kérdése:
Hogy van pontosan?
Figyelt kérdés
Tetoválást szeretnék.Azt szeretném magamra varratni,hogy "éld úgy az életed,minta ez lenne az utolsó napod"....nnnaaa most olyan kérdésem lenne,hogy úgy van helyesen,hogy "Live your life if today was your last day" vagy "Live your life if it was your last day"..tudom,hogy lényegében ugyanazt jelenti,de mégis valamelyik biztos "jobb". Jó angolsok válaszát várom:)2012. nov. 13. 19:35
1/3 anonim válasza:
Szerintem a második.De hátha ez segít: http://www.youtube.com/watch?v=1Cji7ljg4KI
2/3 anonim válasza:
*...life like it was... szerintem a második ezzel kiegészítve jobban hangzana :)
3/3 A kérdező kommentje:
neeeeeeee:DDDDDDDDD
2012. nov. 13. 20:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!