Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vállalnád-e, hogy egy évig...

Vállalnád-e, hogy egy évig deréktól lefelé lebénulj ha ezzel megmenthenéd a kipusztulástól a szürke bálnákat?

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nem, mert még nem is láttam szürke bálnát. Vállalnám, ha egy gyermek életét menteném meg vele.
2012. nov. 13. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
én csak ha saját gyermekemét ... pusztuljanak a bálnák ... ilyen egy kérdést ... ehhh
2012. nov. 13. 13:36
 3/8 anonim válasza:
nem. totál nem érdekel semmilyen bálna.
2012. nov. 13. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:

IGEN!

De csak, ha az egész világ tudná, hogy ettől megmenekülnek a bálnák :)

Híres lennék, meg minden velejáró... vigyáznának rám, segítenének :)

Viszont úgy, hogy csak én tudok róla, és nem hisz nekem senki, akkor elgondolkodtató... Valószínűleg nem :(

2012. nov. 13. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:

csak egy év? simán! mondom ezt úgy, hogy mindenem a sport.

persze csak akkor ha nagyon biztosnak látnám hogy megmenekülnek és én is visszakapom egy év után a lábaim működését.

a deréktóllefelé lebénulást gondolom nem úgy értetted , hogy pelenkázni kell. vagy ez lenne a pláne?

2012. nov. 13. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Milyen kérdés ez? :D Értelmetlen.
2012. nov. 13. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy évig simán. Azért a bálnák érdekében dolgozó és így feleslegessé vált szervezetek költségvetésének egy részét utalják át nekem persze, ha már így alakult...
2012. nov. 20. 16:05
 8/8 anonim válasza:
ÉN IGEN, imádom a bálnákat mindent megtennék értük!!!!!
2015. ápr. 28. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!