Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem szürke az életem....

Úgy érzem szürke az életem. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok és elég sok dolog illegális még számomra. Nyolcadikos vagyok , és nincs túl sok barátom. Nem én vagyok a legkedvesebb ember , sajnos elég sokszor kihasználok embereket , de nem úgy hogy megbántom őket, csupán ha el akarok érni valami mozgósítom őket. Ez lehet p_csül hangzik, néha eléggé rosszul is érzem magamat emiatt. A legjobb haveromnak nagy valószínűséggel bejövök , ami engem zavar. (Ő fiú , én meg lány) Úgy érzem szükre az életem. Senkiben se hagyok nyomot, csak a körülöttem élőkben . Akarok csinálni valami nagyot , valami amit nem felejt el mindenki. Nem vagyok szerintem kifejezetten szép , de csúnya se ... olyan átlagosan mondanám magamat mell alá érő hajjal. Nem vagyok túlsúlyos... MOts nem tudom miért írok kisregényt magamról , de cska úgy jöttek a szavak , mindegy nem is lett hosszú. Szerintetek mit kéne csinálnom, hogy a tehetetlenség érzete elmúljon? Szürkének, unalmasnak és elcsépeltnek tartom az életemet...Mindent csak 16 éves korom után tehetek, ami még másfél év. Addig ki kéne húznom jó programokkal, meg hasonlókkal. Gondolkoztam hogy csinálok egy youtube csatornát , de ötletem sincs miről kéne. Énekelni nem tudok , a hangom mint egy haldokló bálnáé,tánchoz meg suta vagyok, valahogy nem mozognak ütemre a lábaim...
2012. szept. 21. 00:15
 1/5 anonim ***** válasza:
a barátaiddal beszélgess és legyenek közös élményeitek... vagy az ma már nem divat? JÁTSZÁL!! foci, kézi, kosár.. vagy csak beba_szni menő? o.O
2012. szept. 21. 00:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Sose voltam eddig részeg, apa alkoholista szóval szerintem nem is leszek soha. Undorodom a cigitől és a részeg emberektől is.
2012. szept. 21. 00:22
 3/5 A kérdező kommentje:
De monodm, egyetlen normális barátom van , akinek tuti hogy bejövök , mellesleg messze lakik. De amúgy szoktunk elmenni ide-oda , mozi vagy csak ki Buda valamelyik szép részére és egy parkban hülyülni de mint mondtam , ez nem "maradandó" , csak számunkra.
2012. szept. 21. 00:24
 4/5 anonim válasza:
beszélgess másokkal! adj ki többet magadból én is ugyanígy éreztem és rájöttem azért mert mindent magamban tartottam titkolózós voltam, úgy voltam vele az én magánéletem nem tartozik senkire! másokkal nem nagyon foglalkoztam, de tőlük elvártam hogy foglalkozzanak velem! azóta sokminden változott! nyitottabb lettem az emberek felé és ök is velem! tehát szerintem a kulcs a sok beszélgetés! és ne zárkózz be!
2012. szept. 21. 00:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Színezd újra!
2012. szept. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!