Mit csinálnál másképp, ha vissza tudnád pörgetni az időt?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy a saját életedben.2009. aug. 13. 22:01
11/25 anonim válasza:
nagyrészt mindent. szeretnék újra megszületni, és elölről kezdeni mindent úgy, hogy tudnám, eddig miket hibáztam, és azokat másképp csinálni.
12/25 anonim válasza:
Én nagyon régre pörgetném vissza. Meg sem születnék, vagy más családban ahol létezik az a szó, hogy szeretet.
13/25 anonim válasza:
Ha a tőlem függő dolgokat nézzük akkor nem hallgatnék a barátnőmre és nem bíznék meg abban a srácban, aki nagyon sok fájdalmat okozott nekem. Na igen, ezzel megtanultam, hogy csak magamra hallgathatok.
14/25 anonim válasza:
Semmit.
Nem azért, mert minden döntésem helyes volt, vagy mert nem lehetne jobban csinálni. Azért, mert abban hiszek, hogy a dolgok azért történnek velünk pont úgy, ahogyan történnek, mert tanulnunk kell belőlük. Tehát aki hibát követ el az életében, az azért van, hogy tanulni tudjon belőle. Aki nem követ el hibát, az tulajdonképpen nem is éli az életét. Ez a hiba. Sőt ez bűn. A mindennapos rossz döntéseinket, hibáinkat viszont szerethetjük is. (Akár.) Segítenek nekünk jobbá válni. ;o)
15/25 anonim válasza:
Rábeszélném szüleimet az abortuszra mielőtt megszületek. Vagy arra hogy adjanak örökbe valami külföldi családnak, mondjuk norvégoknak. Ezután sokkal de sokkal hamarabb ismertetnék meg magammal pár dolgot, válaszokat amiket kerestem ugyan, de régen még a kérdést sem ismertem. Most meg már talán késő.
16/25 anonim válasza:
Az életet előrefele éljük, de csak visszafele értjük meg.
17/25 anonim válasza:
előző vagyok
1. hibaanalízis
2. javítás
3. megelőzés
18/25 anonim válasza:
Visszamennék egy születésem előtti időpontra és elintézném, hogy a szüleim ne találjanak egymásra. Remélem érted miről van szó!?
19/25 anonim válasza:
Azt kell hogy mondjam, meg sem születnék...
20/25 anonim válasza:
Ha tehetném, nem ebbe a családba születnék. De azért szeretnék megszületni, mert minden rossz ellenére is, amit át kellett élnem a PÁROMÉRT ÉRDEMES ÉLNEM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!