Mit csinálnál másképp, ha vissza tudnád pörgetni az időt?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy a saját életedben.2009. aug. 13. 22:01
1/25 anonim válasza:
Szinte semmit! Ezt már néhányszor átgondoltam és megállapítottam, hogy általában jó döntéseket hoztam. Bár, azt hiszem nem szülnék gyereket!
2/25 anonim válasza:
Nem megyek férjhez,tanulok sokàig,ameddig csak lehet,és édesapàm kezéböl kilöktem volna az alkoholt,hogy ne tudjon meghalni:(
3/25 anonim válasza:
Elösazör is nem mentem volna férjhez 21 évesen, de akkor mindig másképp gondolkodik az ember, ja kiéltem volna magam, majd mivel vegyipari technikumot végeztem egyetemmel, nem ezt a szakot választottam volna, se munkahely, se pénz, a 2 lányomat akit megszültem 21 és 24 évesen, ma már arra nevelem ( egyedül, mert apjuk itt hagyott minket mikor 2 és 5 évesek voltak ) " ö sem élte ki magát ", hogy olyan pályát válasszanak amiböl meg is lehet élni, kisebbik most megy kereskedelmibe, nagyobbik orvosira szeretne bekerülni, hát meg sok kis dolog, van még hosszu lenne leirni, bár 10 éve van 1 párom aki mindenképp jo választás volt, abba nem változtatnék.
4/25 anonim válasza:
Én csak egyet, hogy hamarabb kellett volna gyereket vállalnom, és lehetőleg 2-őt. De mivel későn vállaltuk az elsőt (el se tudtuk képzelni, mekkora öröm ez), így 2. már nem lett. :(
5/25 anonim válasza:
Nem jonnek ossze a mostani parommal.
6/25 anonim válasza:
Én azt hiszem semmit!Ha belegondolok lényeges rossz ,életemet nagyban elrontó döntést még nem hoztam!Rosszat és egy időre elrontot persze igen...de ha mást nem egy rossz tapasztalatot azzal is nyertem!Szóval megvagyok...
7/25 anonim válasza:
Én azt hiszem hogy nem hagynám hogy mások éljék le helyettem az életem az ő akaratukkal és álmaikkal,ami nem sikerült nekik valóra váltottam én,csak kár hogy nekem más álmaim voltak...és vannak talán...
8/25 anonim válasza:
Évekkel korábban elkezdek nyelvet tanulni.
Az előző munkahelyemet nem adtam volna fel.
Jobban harcoltam volna a lakásomért.
10/25 anonim válasza:
- jobban beosztom az időm, úgy minden téren
- nem hagyok ki olyat, amiből később semmi károm nem lett volna, és így utólag nem is bánnám (sőt bánok is pár dolgot, hogy nem tettem meg...)
- 2x meggondolom, hogy kik az igaz barátok...
- és még egy csomó apróság, de hát azokból csak tanulni lehetett
- ja és persze néhány párkapcsolatot hanyagolnék így utólag...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!