Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a jó franc van velem?

Mi a jó franc van velem?

Figyelt kérdés

szóval mostanában mindíg rossz a kedvem...

sírhatnékom van...20 éves fiú vagyok...:/

elegem van mindenből...

önbizalmam sincs,pedig lehetne...sok lány van aki össze szeretne velem jönni...de én így nem akarok..

változik állandóan a kedvem..

az egyik lányba azt hiszem szerelmes is lettem...a többi nemis érdekel...de vele meg már annyira nem vagyunk el mint az eleén..semmit nem mondok ki..nemtudom elmondani mit érzek,meg hogy még nem igazán akarok belekezdeni...de nem szeretném,ha ezért teljesen elhidegülne...mert szeretem,de nemtom hogy mondjam ezt meg neki..

lehet csak mégjobban hülyének nézne...

légyszives adjatok tippeket...

köszönöm előre is!!! :))

megy a zöld!

2012. nov. 11. 21:33
 1/2 anonim válasza:

Túl sokat strapálod magad :D

Kapcsolj egy kicsit ki. Én, ha ilyen kedvem van összecsődítem a baráti társaságot bulizunk egyet, vedelünk. Ha ez nem válik be jöhet a jó öreg "calisthenic" (fekvő, guggolás, húzódzkodás). Vagy a másik favorit(nekem)az a szurkolás. Hétvégén teli torokból üvölteni a csapatnak.

Ezeknél jobb kedvfokozó és önbizalom dopping nincs a világon :D

2012. nov. 11. 21:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Ferfi vagy,20 eves,mostmar nem kisfiu.

Ha tetszik egy lany,ne feld kimutatni az erzeseidet,olyan nincs hogy kinevet,butasag lenne. Es azt meg jo ha beismered,h neked kell kezdemenyezbi. Nem,nincs eloirva se semmi,viszont ezt igy illik. Neked kell erte kuzdened!

Most hiaba irom en ezt le..neked kell dontened es akarattal eleallnod. A rossz kedv meg a szerelmi eletedbol is fakadhat. Szoval hajra:)

2012. nov. 11. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!