Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyék ha aval csatolnak...

Mit tegyék ha aval csatolnak hogy késö érésü vagyok?

Figyelt kérdés
Màr nem az elsö eset hogy egy lány a sulibòlaval csúfos hogy késö érésü vagyok mert nincs cicim . Ez igaz úgy hogy én még csak 11 vagyok:-/
2012. nov. 11. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Dehogy is, 11 évesen még nem kell feltétlen nőnie a melleidnek...egyáltalán nem vagy későn érő típus.

Egyik osztálytársnőmnek 16 éves korában kezdett el nőni..na ő tényleg későn érő típus volt...Ne érezd magadat ezért rosszul, van még bőven időd!:)

2012. nov. 11. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy testileg esetleg az vagy (bár inkább ő koránérő, mert 11 évesen még van idő, szerintem 13 körül a normális kezdődnie), de ez nem jelenti azt, h belsőleg is későnérő vagy. :D
2012. nov. 11. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:

A mellek növekedése általában 13 éves korban kezdődik.

Természetesen genetika függő!! illetve manapság már igen nagy szerepet játszik a a fogamzásgátló is. De erről majd pár évvel később érdemes beszélni.

(pl.: a be nem szedett fogamzásgátlók többsége a wc-ben végezte, onnan a csatornába került, feloldódott, majd a víz tisztításával szépen bekerült a testbe, a mai fiatalok többsége már ennek hatása alatt született, így mellük is hamarabb és nagyobbra nő, mint azoknak akik a 70-es, 80-as években születtek)

2012. nov. 11. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Jaj, hol lenne már 11 évesnek, még kicsi lányka vagy. Lehet, hogy előadódik néhány kislánynál,hogy hamarabb kifejlődik, de az a kevesebb. Majd megnő a cicid a maga idejében a saját módján.
2012. nov. 12. 22:43
 5/6 A kérdező kommentje:
:-)
2014. dec. 6. 09:07
 6/6 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a válaszokat! Már szépen megnöttek :-)
2014. dec. 6. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!