Úgy érzem, egy selejt vagyok. Mit tegyek?
Valahol van egy srác akinek pont Te fogsz majd tetszeni.
Nem mindenkinek számít csak és kizárólag a külső.
Sajnálom hogy így látod magad. Annó énis ezt éreztem, hogy egy szerencsétlenség vagyok. Nem mertem másokhoz szólni, emberek között rosszul éreztem magam. De idővel változott ez.
Elkezdtem sminkelni, ezt javaslom nekedis, nem kell egy tonna sminket magadra kenni, nem azt mondom, csak pl spirálozd ki a szempillád ha eddig nem tetted, szedesd ki a szemöldöködet, rakj magadra egy kis pirosítót.
A púposságod nemtudom mennyire lehet durva, de ne foglalkozz ezzel, vásárolj szép ruhákat, hidd el hogy megtudja dobni az ember önbizalmát. Kérj meg valakit hogy menjen el veled vásárolni és segítsen, mondja meg mi áll jól, mi nem.
Sportolással hogy állsz? mert gondolom valamit kéne is csinálnod, a hátad miatt, erősíteni. Kezdj el valami könnyű sportot, gondolok itt jógára vagy valami aránylag kímélő, de erősítő sportra.
Szedd össze magad. Senki sem csúnya, csak aki elhanyagolja magát. Az meg ha elkezdesz szépen öltözködni, egy kis smink, már megjön kicsit az önbizalmad, ami által nyíltabb leszel az emberek felé, és lesz kisugárzásod is mindemellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!