Tényleg ennyire rossz ember vagyok? Ennyire nincs helyem a társadalomban?
olyan nincs hogy tehetségtelen, viszont olyan van hogy egy élet nem elég arra hogy megtalálja miben jó
miért lennél rossz?
ha így is jól érzed magad akkor hajrá, de a legtöbb ember egy darab szarnak barátok nélkül
Hány éves vagy, és milyen nemű?
Egyébként a netes barátok tényleg nem barátok, nekem is van pár, de én szeretnék is velük majd találkozni egyszer..
én egy netes ismerősömmel találkoztam, (lány vagyok ő meg fiú), és ha nem lett volna ott barátnőm is, hát nem mondom mit csináltak volna.. egyébként rendes.. viszont lány barátokat már találtam interneten.
az egyetlen rendes fiút is a barátnője tiltotta el tőlem, azt hitte ki akarok kezdeni vele.. -.- sikeresen egy jó haveromat vesztettem el, de rá is megharagudtam. szóval inkább személyes kapcsolatokat teremts. igazi barátom 1 van. a többiről nem tudom mit gondoljak.. átvágtak, hazudtak.. inkább vannak olyan netes haverjaim akikkel nincs közös ismerősöm, mert így meg tudok bennük bízni.
a tanulásról: nekem is ezt mondják a szüleim (pontosabban anya, apa az tudja hogy IGAZÁBÓL ki vagyok..) anya azt szeretné ha valami jó keresetű, 4 diplomás ember lenne belőlem, mert szerinte a zene és a művészet az nem szakma..:|
én is szeretek egyedül lenni, mert akkor olyan hangosan hallgatom a mások által 'öldmeganyádzene'-nek titulált deathcore-t, amilyen hangosan akarom, azt csinálok amit akarok (alapból nem bírom a kötöttségeket, parancsokat..), és jobb úgy. rosszul érzem magam egy 6 fős társaságban is. kb 4en legyünk.:) az úgy ideális, és akkor is barátokkal. ha már többen vannak, és kirekesztettnek érzem magam, és szomorú leszek.. : o
nekem is jól megy a tanulás.
szóval ne keseredj el, nem csak te vagy így, nem csak te gondolod ezt, nem csak a te szüleid ilyenek (ja én imádok csavarogni, bárhol, csak ne otthon legyek, főleg ha van is nálunk valaki a családból, 'haverok' jöhetnek)
kicsit zavaros bocsi, de jó helyed van a társadalomban, majd kinövöd ( ha fiatal vagy). én remélem nem növöm ki, mert szeretem ezt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!