Hogy nyugodjak meg?

Figyelt kérdés

Nem vagyok izgulós, mármint nem vagyok az, aki hetekkel előtte fél egy dolgozattól, de tudok borzasztóan rosszul lenni versenyek, ilyenek előtt... Dolgozatnál mondjuk néha már úgy vagyok vele, hogy jó, mindegy mi lesz, majd kijavítom, de verseny előtt ha nagy a tétje, már előző nap ideges vagyok, és nem is nyugszok meg addig, amíg le nem jövök a pályáról.

Most éppen szólt egy osztálytársam, hogy be lett írva az elektronikus naplóba egy közgazdaságtan jegy. Rosszul sikerült, tudtam is, hogy rossz lesz, de már akkor beletörődtem, hogy mindegy, majd kijavítom, meg hogy egybe számít más tárggyal, majd az felhúzza, az megy...

Szóval szóltak, én meg nem mertem megnézni, megnyitottam a naplót, de nem a jegyeket, de olyan hányinger jött rám, hogy az hihetetlen... Ezeket szeretném elfelejteni, hogy ilyenkor görcsölök, rendesen hányingerem van... Verseny előtt is, és ilyenkor is, mikor már nem is tudok rajta javítani, és tétje sincs nagyon, de már a wc-re indulok...

ÉS VÉGÜL ÖTÖS LETT. Le lehet erről szokni?

2012. nov. 7. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
VERD KI !!!
2012. nov. 7. 20:16
 2/5 A kérdező kommentje:
LÁNY VAGYOK!! :D
2012. nov. 7. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
némi akadályba ütköztünk.... de erre is van megoldás, ujjaznod kell :DD
2012. nov. 7. 20:40
 4/5 A kérdező kommentje:
és akkor doga előtt nyomok egy menetet, vagy mi?:D nem hiszem, hogy megvalósítható..:)
2012. nov. 7. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:

pedig úgy mondják tényleg használ, de úgy tűnik neked valami könnyebben kivitelezhető gyógymód kell :D

Lehet kevésbé élvezetes és bepunnyaszt de akkor nyugtató vagy inkább mondj egy imát :DD

2012. nov. 7. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!