Hogy nyugodjak meg, és teljesítsek jól?
Én előtte elmennék egy énektanárhoz, énekelnék neki és kikérném a véleményét, hogy egyáltalán szerinte érdemes-e megpróbálom egy tehetségkutatót vagy netán belőlem is "Bikicsunáj"-hoz hasonló közönségnevettető lesz! Ha azt mondja, hogy okés, vágj bele, érdemes ezzel foglalkoznod akkor járj el hozzá rendszeresen és képezd a hangod!
Én is szívesen elmennék ilyen helyre, de tudom magamról hogy nincs valami jó hangom ezért nem is próbálkozom :D
Az izgulás ellen talán az lenne a legjobb ha nem kontráznál rá, fogadd el, hogy izgulsz és nem tudsz ellene mit tenni, ez van kész. Különben is még a tapasztalt szakmabeliekben is minden fellépés előtt benne van a drukk egy egészséges izgulás. Talán hívd össze a családot vagy barátokat és "gyakorolj" rajtuk, állj ki én énekelj nekik hátha így nem fogsz annyira izgulni. :)
Sok sikert! Drukkolok neked! :)
Köszii.:)
Hát suliban az énektanár mondta hogy jó hangom van,meg a barátnőm is. Ők meg csak nem hazudnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!