Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon magányos vagyok mt tegyek?

Aku19 kérdése:

Nagyon magányos vagyok mt tegyek?

Figyelt kérdés
Én egy 19 éves srác vagyok és egyszerûen nem tudom mit csináljak,hiába vesz körül a család akkor is magányos vagyok,társaságba is alig járok mert nem szeretek bulizni,ha családi össze jövetel van akkor inkább el vonulok a szobámba és csak ülök és gondolkodok hogy miért nem szeret senki,anyuval meg nem merem meg beszélni mert félek hogy akkor az egész családban ez lessz a téma.Segítsetek légyszi,és tudom hogy ez nagy kérés de csak értelmes válaszokat adjatok már elôre is köszi.

2012. nov. 7. 15:13
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Az új hobbihoz pénz kell sajna és az nincs nekem :(
2012. nov. 9. 20:26
 22/35 anonim válasza:
Azt hiszem tudom hogy milyen érzés mert az én családtagjaimmal sincs nagyjából semmi közös témánk. Amit én szeretek/érdekel az őket nem. De szerencsére már van egy olyan barátom akivel jól megértjük egymást. :) Szerintem te is fogsz találni egy ilyet csak idő kérdése. :)Legyél nyitottabb, menj el akár csak sétálni, ne csak a szobádban üldögélj. Sok sikert:)
2012. nov. 9. 21:08
 23/35 anonim ***** válasza:
bazzeg, tök lehangoló amiket mondtok, legyetek már optimisták banyek, élvezzétek azt amitek van, ameddig éltek
2012. nov. 10. 12:14
 24/35 A kérdező kommentje:
Azt élvezzem hogy vannak egy csómóan körülöttem és nincs senki akivel beszélhetnék a problémáimról mert lehet hogy vissza élnek a bizalmammal.
2012. nov. 10. 12:33
 25/35 anonim ***** válasza:
ja, mindenki legjobb barátja önmagának
2012. nov. 10. 12:36
 26/35 A kérdező kommentje:
Ezzel mire célzol?
2012. nov. 10. 15:42
 27/35 anonim ***** válasza:

"Barátaim vannak"

"nincs senki akivel beszélhetnék a problémáimról"

Ellentmondás. Valószínűleg nincs igazi barátod. Az, hogy az általad barátoknak nevezett személyek nem mindig érne rá, az nem kellene hogy ilyen rossz érzéssel töltsön el. Inkább az van, hogy nem elégül ki a társasági igényed azokkal az emberekkel, kellenének még közelebbi kapcsolatok, nem?

A probléma pontos felismerése az első lépés.

Én nem zárnám ki az internetes ismerkedést mint számodra egy lehetséges, a megoldáshoz vezető utat, de az tény, hogy a közvetlen személyes közösség (pl. iskola) a legjobb hely, mert ott jobban felmérheted az embereket.

Keress barátot, hasonló érdeklődésű embereket, hasonló gondolkodásúakat, akikben meg tudsz bízni. Az internetnek szerintem van egy olyan előnye, hogy jobbára személyazonosság nélkül, mintegy következmények nélül is tudsz társalogni, így esetleg jobban meg tudsz nyílni. Persze a legjobb mindezt személyesen, de ez lehet mindehhez egy ugródeszka.

2012. nov. 10. 22:16
 28/35 A kérdező kommentje:
Az interneten sajna nem igazán birok ismerkedni mert nem igazán találok olyan embert akivel normálisan el tudnék beszélgetni,a suliba meg szinte csak bunkók járnak akik értelmesek ott azokkal jóba vagyok
2012. nov. 11. 20:18
 29/35 anonim ***** válasza:
Itt gyakorin nem olyan nehéz találni, itt elég reprezentatívak a válaszok mint a mögöttük lévő személyek megnyilvánulásai.
2012. nov. 11. 21:29
 30/35 A kérdező kommentje:
Ez igaz :)
2012. nov. 11. 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!