Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon magányos vagyok mt tegyek?

Aku19 kérdése:

Nagyon magányos vagyok mt tegyek?

Figyelt kérdés
Én egy 19 éves srác vagyok és egyszerûen nem tudom mit csináljak,hiába vesz körül a család akkor is magányos vagyok,társaságba is alig járok mert nem szeretek bulizni,ha családi össze jövetel van akkor inkább el vonulok a szobámba és csak ülök és gondolkodok hogy miért nem szeret senki,anyuval meg nem merem meg beszélni mert félek hogy akkor az egész családban ez lessz a téma.Segítsetek légyszi,és tudom hogy ez nagy kérés de csak értelmes válaszokat adjatok már elôre is köszi.

2012. nov. 7. 15:13
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Edzô terembe nem szeretnék el menni mert csak ki röhögnének az otthoni edzéssel meg az a baj hogy nem segít a problémámon :(
2012. nov. 8. 15:09
 12/35 anonim ***** válasza:

sajnos az edzéshez mindenképpen pénz kellene, hogy látszódjon a fejlődés

egyszer (ha tudsz) menj el egy olyan buliba, ahol senkit sem ismersz; ott helyben fognak véleményt alkotni rólad, szedd magad össze, add önmagad

2012. nov. 8. 16:37
 13/35 anonim ***** válasza:

"mindenképpen pénz kellene, hogy látszódjon a fejlődés "

ez hülyeség, csak oda kell figyelni hogy mit eszel. Amiből megveszed a semmit nem érő kaját, abból vehetsz minőségit is, max 1-2 e ft tal többre jön ki havonta.

Az ilyen kiegészítők meg sz@rt se érnek ha nincs egy alap amit kiegészíthetnének! Ha abbahagyod a szedésüket ugyan olyan gyorsan lemennek rólad a kg-ok mint ahogy feljöttek.

2012. nov. 8. 16:58
 14/35 A kérdező kommentje:
Táplálék kiegészítôket nem szeretnék szedni mert anélkül is lehetek erôs csak hosszabb ideig tart majd a fejlôdés,mellesleg bulizni egyedül nem szeretek.
2012. nov. 8. 18:51
 15/35 anonim ***** válasza:

ez hülyeség, csak oda kell figyelni hogy mit eszel. "Amiből megveszed a semmit nem érő kaját, abból vehetsz minőségit is, max 1-2 e ft tal többre jön ki havonta."

igaz, a legolcsóbb talán a csirkecomb-risz kombó

"Az ilyen kiegészítők meg sz@rt se érnek ha nincs egy alap amit kiegészíthetnének! Ha abbahagyod a szedésüket ugyan olyan gyorsan lemennek rólad a kg-ok mint ahogy feljöttek."

első része igaz, viszont a második része orbitális baromság; 1. edzés után a tejsavó fehérje sokkal jobb mint a rendes kaja 2. olcsóbbab jön ki egységenként 3. a táplálékkiegészítő hasznos, csak nem kell ettől várni a csodát

2012. nov. 8. 20:40
 16/35 anonim ***** válasza:

"viszont a második része orbitális baromság"

rajtad is látszik mennyit értesz hozzá.

Alap kaját, ami egy felnőtt ember 1 napjára se elég, nem az hogy még mellette edzéskor felhasznált dolgokat is pótolni kellene, majd ezt kiegészíted X hónapig mindenféle tömegnövelővel, meg étrend kiegészítővel. 4 hónap utána abbahagyod, és példa kedvérért 60kg ról indultál 4 hónap múlva vagy 80, majd 80 kg osan visszaállsz arra a kajára ami a 60kg os embernek se elég, akkor semmi sem fog megmaradni, mert a szervezeted feléli a tartalékaidat. Izom is le fog épülni veszít a súlyából és tömegéből. ha nincs hozzá tápanyag.

2012. nov. 9. 10:43
 17/35 A kérdező kommentje:
Nem akarok kötekedni de nagyon el kanyarodtatok a kérdésemtől.
2012. nov. 9. 13:26
 18/35 anonim ***** válasza:

az izom nem azért tűnik el, mert abbahagyod a kieg-ek szedését, hanem ha nem végzel hozzá fizikai munkát (jelen esetben kodni), akkor a szervezetnek tólk so kenergiába telik fenntartani, tehát így először ez bomlik le

viszont 4 hónap alatt 20 kiló? ki is nem ért hozzá?:)

kérdésre: nehogy neten kezdj el ismerkedni, hiába "jössz be" valakinek neten keresztül, lehet hogy élőben meg sem tudsz szólalni (ismerek ilye nembert); nincs jobb megoldás, este járd az utcákat (ha buliba nem szeretnél menni), ha találsz az utcán embereket megkérdezed felhívhatsz -e valakit a mobilukon mert a tieden nicns pénz, esetleg kérsz gyújtót, stb... aztán megpróbálsz beszélgetni velük

2012. nov. 9. 16:58
 19/35 A kérdező kommentje:
Az esti ismerkedés be válhatna csak van azzal egy kis probléma,este inkább bunkó manuszok mászkálnak vagy részegek akik megint nem jó társaság számomra.
2012. nov. 9. 18:37
 20/35 anonim válasza:
Szerintem ne a telefont kérd el az emberektől mert az neméppen bizalomgerjesztő. Én se szívesen adnám oda a telefonomat egy vadidegennek.Meg már megesett hogy odaadtam és perszehogy ellopták. Szerintem találj valami új hobbit.Mert ahogy a mondás is van: ha találsz egy társat abban amit szeretsz csinálni az már félsiker. :)
2012. nov. 9. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!