Miért nem vagyok boldog?
Figyelt kérdés
Barátnőm van, Szerető családom van, Barátaim vannak, sőt mivel hegesztőnek tanulok, így ösztöndíjat kapok, tehát pénzem is van, igaz az oktatót ki nem állhatom. Gitározok, haverokkal együtt. A szüleim nem szidnak le ha sokáig vagyok buliban vagy ha kicsit többet iszok a kelleténél. Tökéletesnek kéne lennie az életemnek, de valamiért még sem érzem magam jól. Nem tudom értékelni, teljesen depressziós hangulatom van és nem tudom miért. Néha úgy érzem én vagyok a leggyengébb ember.2012. nov. 5. 19:41
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide Kurt Cobain?
2012. nov. 5. 19:58
3/8 anonim válasza:
Ez nem egy betegség, hanem állapot. A fiatal személyiség keresi önmagát.
Legkésőbb 30-35 éves korodra kinövöd.
Ha nem, akkor személyiségzavarban szenvedsz. De ez majd csak akkor fog kiderülni.
Ja: És én a szüleid helyében rád szólnék, ha egy kicsit többet innál... :-)
4/8 A kérdező kommentje:
Én így is visszafogom és nem iszok sokat, még buliban sem. Nem kell rám szólniuk.
2012. nov. 5. 19:59
5/8 A kérdező kommentje:
Elolvastam a személyiségzavar tüneteit és mind igaz rám. Köszönöm. :\
2012. nov. 5. 20:05
6/8 anonim válasza:
A 3-as válaszoló vagyok ismét.
Azér' ne keseredj el. Nem vagy egyedül ezzel a problémával, és az az általános, hogy a kamaszkor elmúltával ezek a gondok is lassan elmúlnak.
Próbáld meg megfogalmazni, szerinted mi a boldogság.
Mert azt írod, nem vagy boldog.
És írd le ide.
7/8 A kérdező kommentje:
Amikor jól érzem magam, nincsenek gondjaim, vagy ha mégis van, nem zavar nagyon. Nagyon jó a közérzetem és szebbnek látom a világot.
2012. nov. 6. 21:30
8/8 anonim válasza:
Olvasd el A Békés harcos útját, vagy nézd meg youtube-on.Nem vagyok könyv párti de a film hatására elolvastam a könyvet. "Az élet egy szenvedés ha nem kapod meg amit akarsz ,szenvedsz ,ha megkapod amit nem akarsz akkor is szenvedsz,és ha pontosan azt kapod amit akartál akkor is szenvedsz, mert FÉLSZ, hogy nem tarthatod meg örökké."Ezért kell ki tisztítani a fejed.:)Most még lehet hogy nm érted, de majd megérted 30-35 éves korodban is lehet ilyen "SZEMÉLYISÉG" zavarod ez nem kortól függ hanem, hogy meddig alszol.:)U.I:Még én is alszom, még messze van az ébredés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!