Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Folyton szomorú, letört...

Folyton szomorú, letört vagyok, néha érzem, hogy nem is boldog. Ebből, hogy lehet kimászni?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.1 évig volt egy fiú barátom,annyira imádtam,mindig mellettem volt,barát,apu egyben.Sajnos ő a közepe felém belém szeretett,vagy hasonló,én viszont (volt)legjobb barátjával járok,vesztek is össze miattam,egész nyáron nem beszéltek,de köztünkminden ok volt,neki jött másik lány,elvoltak.Augusztus végén jöttem össze barátommal,és fiúbarátom olyan flegma lett,rá se ismertem,mindig beszólogatott,meg ilyenek ezen össze is vesztünk,úgy,hogy vége a barátságnak örökre,szeptember 3.óta nem beszélünk,mindenkinek ringy*zott egy ideig,facebookon kitiltott,lett új profilom erre tegnap egy hét után ismét kitiltott.Ha meglát bevág flegma pofát,és elfordul..De fél szemmel mindig néz messziről,sokak szerint neki jobban fáj,hogy elhagyott..Egy suliba járunk.Az az érzés,hogy nem köszön,lenéz,el se tudom mondani milyen fájdalmat érzek.
2012. okt. 29. 10:06
 1/3 A kérdező kommentje:
Lényeg:volt egy csaj,8 évig osztálytársam volt,ő is jóba volt fiúval,de fél ÉVIG nem kereste,szülinapjára se ment el,mert volt pasija,erre most,h összevesztünk legjobb barátok,csaj rólam irkál ki fbre,meg kitilt..közös képek fbre,hogy örökké legjobb barátok,meg ilyenek.:/ annyira fájlátni.. mit tegyek??annyit sirtam miatta..
2012. okt. 29. 10:10
 2/3 MadameViciouse válasza:
100%

Nem kellene, hogy fájjon, mert ha belegondolsz nem veszítettél semmit.

Ő többet akart barátságnál, sőt tovább megyek, ez egy percig sem volt őszinte és önzetlen kapcsolat.

Ha így lenne és valóban olyan jó barát lett volna, ilyenkor sem ezt teszi, hogy ilyen undorítóan viselkedik.

Megszabadultál egy kanos pasitól és ideje új barátokat keresned.Az élet kiszitálta neked a selejtet.Még szerencsés is vagy ha úgy nézzük.

Fel a fejjel!

2012. okt. 29. 10:10
 3/3 MadameViciouse válasza:

A második leírásból is látszik milyen felszínes emberek...

Jobb ha nem is keresed Őket, majd lecseng.A kutyák meg hagy ugassanak.

2012. okt. 29. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!