Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az gáz, hogy soha nem voltam...

Az gáz, hogy soha nem voltam buliban és részeg sem voltam? 15F

Figyelt kérdés

Én mennék mint ahogy sokan mennek ,de anyám nem enged.

Anyám mindig azt mondja a tanulás az első, de én tanulok az osztály legjobb tanulója vagyok, sokat tanulok de ez anyukámnak nem elég.Mindig kiakad egy 3-mas vagy 2-es miatt. Pedig csak egy szakmunkás leszek.

Olyan rossz látni ,hogy sokan mesélik menni buliztak én meg nem tudok történetet.

15F

2012. nov. 4. 17:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
akkor sem kell 15 évesen bulizni és inni 17-18 évesen bőven ráér,nem attól lesz valaki értékes mert bulizik és iszik
2012. nov. 4. 21:08
 12/16 anonim ***** válasza:

nekem se engedi meg anyum hogy bulizzak,évközbe nagyyon ritkán tudok ellógni,nyáron meg amikor tudok ellogok otthonról.de ugyan ez van velem is anyámmal ugyan ezt mondja nekem is.

a bulizást meg a részegséget ne vedd olyan komolyan hogy még nem voltál,kit érdekel majd ha lesz rá lehetőséged akkor elmész bulizni

2012. nov. 5. 14:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Én se voltam még berúgva.

Ciki? Kinek?! Nekem biztosan nem!

23F

2012. nov. 18. 19:57
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Némi alkoholt nem baj ha kipróbálsz, de ne legyél hordozható és viszonylag tudatos. Nem gáz, bár manapság sokan odajárnak mintha anélkül nem lenne élet
2012. dec. 17. 21:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok mint te, és engem meg gúnyolnak is vele, hogy milyen nyomorék vagyok, hogy nem voltam még részeg. Mondjuk azért bulizni elmennék, ha lenne kivel.. 17F
2013. jan. 12. 18:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindig azt tegyük, amit úgy érzünk, hogy nekünk jobb lesz tőle. Ha van kedved kipróbálni, miért is ne tehetnéd, de nem "gáz" az sem, ha valakinek nincs igénye ilyesmire. Amúgy a jótanulóság a sok stresszhelyzeten és megfelelniakaráson kívül semmit nem ad az embernek! Erre majd úgy 30 éves korodban fogsz rájönni. :)
2013. márc. 30. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!