Az gáz, hogy soha nem voltam buliban és részeg sem voltam? 15F
Figyelt kérdés
Én mennék mint ahogy sokan mennek ,de anyám nem enged.
Anyám mindig azt mondja a tanulás az első, de én tanulok az osztály legjobb tanulója vagyok, sokat tanulok de ez anyukámnak nem elég.Mindig kiakad egy 3-mas vagy 2-es miatt. Pedig csak egy szakmunkás leszek.
Olyan rossz látni ,hogy sokan mesélik menni buliztak én meg nem tudok történetet.
15F
2012. nov. 4. 17:21
11/16 anonim válasza:
akkor sem kell 15 évesen bulizni és inni 17-18 évesen bőven ráér,nem attól lesz valaki értékes mert bulizik és iszik
12/16 anonim válasza:
nekem se engedi meg anyum hogy bulizzak,évközbe nagyyon ritkán tudok ellógni,nyáron meg amikor tudok ellogok otthonról.de ugyan ez van velem is anyámmal ugyan ezt mondja nekem is.
a bulizást meg a részegséget ne vedd olyan komolyan hogy még nem voltál,kit érdekel majd ha lesz rá lehetőséged akkor elmész bulizni
13/16 anonim válasza:
Én se voltam még berúgva.
Ciki? Kinek?! Nekem biztosan nem!
23F
14/16 anonim válasza:
Némi alkoholt nem baj ha kipróbálsz, de ne legyél hordozható és viszonylag tudatos. Nem gáz, bár manapság sokan odajárnak mintha anélkül nem lenne élet
15/16 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok mint te, és engem meg gúnyolnak is vele, hogy milyen nyomorék vagyok, hogy nem voltam még részeg. Mondjuk azért bulizni elmennék, ha lenne kivel.. 17F
16/16 anonim válasza:
Mindig azt tegyük, amit úgy érzünk, hogy nekünk jobb lesz tőle. Ha van kedved kipróbálni, miért is ne tehetnéd, de nem "gáz" az sem, ha valakinek nincs igénye ilyesmire. Amúgy a jótanulóság a sok stresszhelyzeten és megfelelniakaráson kívül semmit nem ad az embernek! Erre majd úgy 30 éves korodban fogsz rájönni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!