Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon hasznavehetetlen alak...

Nagyon hasznavehetetlen alak vagyok, hogy még egy családi összeröffenésen sem érzem igazán jól magam?

Figyelt kérdés

mert ugye a haverokkal nem érzem jól magam, habár ez lenne az első ahol "jól kéne érezni magam" de nem mondható egyértelműen jó érzésnek az amit akkor érzek ha a havernak nevezhető egyénekkel vagyok

tehát marad a család, mikor összejövünk páran, de itt meg az a baj, hogy hihetetlenül más érdeklődésű körök jönnek elő ami számomra egyenesen unalmas, nagyjából úgy szokott kinézni egy ilyen "buli", hogy eszünk, aztán a köv 4-5 órában én vagy elvonulok, vagy nem szólok alig pár szót..

van egy barátom, de ha mikor vele vagyok egy 3-4 fős vagy nagyobb társasággal akkor ő is átvált felszínesebb, komolytalanabb üzemmódba és én meg nem tudok, illetve olyat tudok, hogy megjátszom mindazt, a visszajelzésekből nézve egész jól csinálom, de belül nekem ez szar

mi erre a megoldás, azon kívül, hogy minden héten megkérdezem, és kiírjam magamból a bajom annak aki meghallgat?

19f

2012. nov. 3. 23:53
 1/5 Relikvia ***** válasza:
Hat ez oan dolog h nem vagy a meg felelo tarsqsagall.amibenfol tudnql.oldodnih :/ irj provit es.leet tudok segitenih itt sokaig.tartaba mire le.irnam :)) es meg haverkodhatunk.meg hetero modon!!!!
2012. nov. 4. 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez volt meg szerintem most is ez van.A családi összejövetelekeken ugyanezt csinaltam kb és a havernak nevezett valakik meg kb le se szartak.
2012. nov. 4. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ezt nem hasznavehetetlenségnek nevezném. Szerintem lelki problémák állhatnak a háttérben. Gondolom, gyerekkorodtól kezdve ilyen lehettél, akkor viszont a szüleidnek, pedagógusoknak stb. figyelniük kellett volna rád, bár nyilván azt gondolták, hogy nem igényelsz különösebb figyelmet. Lehet, hogy Asperger-szindrómás vagy, de ez csak egy tipp. Ha úgy érzed, akkor esetleg beszélgess el erről egy pszichológussal, vagy vannak különböző netes oldalak, ahol anonim üzeneteket tudsz írni egy-egy orvosnak, ott is leírhatod részletesen a problémát, talán tudnak valamit mondani.
2012. nov. 4. 21:42
 4/5 anonim válasza:
Mondhatni én is hasonló helyzetben vagyok,de idősebb vagyok nálad. Azt hittem elnövöm, de sajnos ez gyerekkorom óta elkísér...én sem tudom megjátszani magam. Sokat gondolkodom pszichológuson, ahogy az előttem lévő is tanácsolja...
2012. nov. 6. 20:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, végül elmentél?
2019. dec. 31. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!