Nagyon hasznavehetetlen alak vagyok, hogy még egy családi összeröffenésen sem érzem igazán jól magam?
mert ugye a haverokkal nem érzem jól magam, habár ez lenne az első ahol "jól kéne érezni magam" de nem mondható egyértelműen jó érzésnek az amit akkor érzek ha a havernak nevezhető egyénekkel vagyok
tehát marad a család, mikor összejövünk páran, de itt meg az a baj, hogy hihetetlenül más érdeklődésű körök jönnek elő ami számomra egyenesen unalmas, nagyjából úgy szokott kinézni egy ilyen "buli", hogy eszünk, aztán a köv 4-5 órában én vagy elvonulok, vagy nem szólok alig pár szót..
van egy barátom, de ha mikor vele vagyok egy 3-4 fős vagy nagyobb társasággal akkor ő is átvált felszínesebb, komolytalanabb üzemmódba és én meg nem tudok, illetve olyat tudok, hogy megjátszom mindazt, a visszajelzésekből nézve egész jól csinálom, de belül nekem ez szar
mi erre a megoldás, azon kívül, hogy minden héten megkérdezem, és kiírjam magamból a bajom annak aki meghallgat?
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!