Szerintetek egy teletebb lány szebb vagy egy vékony? A teltebben belül azt értem, hogy nincsenek uszógumiai és közepesek a combjai nem olyan vizilóméretű
Figyelt kérdés
A teltebben belül azt értem, hogy nincsenek uszógumiai és közepesek a combjai nem olyan vizilóméretű2012. jún. 7. 18:20
1/7 Pietrosol válasza:
Szia!
Ez ízlés kérdése.Ízlésről pedig csak egy idióta nyit vitát!
2/7 anonim válasza:
A teltebb lányok sokkal szebbek és nőiesebbek!!! :)
3/7 anonim válasza:
A soványak azt mondják, hogy a gebe a szép. Ha kövérek meg, hogy a vízilovak. Az első válaszolónak volt igaza. A második válaszolót már minősítette is.
4/7 GhostRider3 válasza:
valóban ízlés kérdése, és értelmetlen a kérdés, de ettől még nem feltétlenül lesz valaki idióta. aki ilyet állít inkább önmagát minősíti
kérdező:
ne mások véleményéhez igazodj, sportolj és táplálkozz egészségesen, és a milyen a testalkatod, olyannak fogadd el magad.
5/7 Pietrosol válasza:
Szia GhostRider3!
Az idióta jelzőt nem a kérdezőnek szántam!
Feltételezem,ha magára vette volna,azt jelzi!
Ezzel,csupán egy meddő vitát szerettem volna megelőzni!
6/7 GhostRider3 válasza:
akkor félreértettem. pozitív csalódás
7/7 anonim válasza:
hát én nagyon vékony vagyok és a harmadik commentelőhöz szólva: egyáltalán nem biztos hogy nőiesebb a teltebb nő,egy vékony csak nem lehet csinos. én örülnék hogyha kicsit vastagabb lennék de valakinek így is tetszem.de ez tényleg ízlés kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!