Szerintetek szép, ha egy anyuka vékony? Vagy szebb, mikor egy kicsit telltebb?
Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok, nem tudok hízni sehogy sem.Inkább nézek ki úgy, mint egy tini,mint egy anya.nem kövér akarok lenni, csak olyan nőies, formás,anyukás.Szerintetek?2012. ápr. 4. 17:02
2/11 anonim válasza:
Nem értem, minek kellene egy anyukának kövérnek lenni?
Ha vékony alkat vagy, akkor inkább örülj neki, a legtöbben éppen azon szenvednek, hogy vékonyak lehessenek.
Attól, hogy van egy gyereked, még a kinézeted ugyanúgy szép, mint elötte, a kövér nök mindenképpen kevésbé szépek, akár gyerekkel, akár anélkül.
Engem soha nem zavart, hogy a 20 éves lányom testvérének gondoltak, vagy - éppen pár hete, a barátnöjének.
3/11 anonim válasza:
Nem muszáj saját magadtól képet, nekem az is jó lesz ha valami olyasmit a keresőből, csak hogy még is tudjuk miről van szó
4/11 anonim válasza:
17:07- szerintem egy bóknak is számít, ha a barátnőjének vagy testvérének néznek. :) mert hát még is csak azt jelenti hogy fiatalos vagy!
6/11 anonim válasza:
ma 17:09: a második válaszoló vagyok: igen én is bóknak érzem, föként, hogy már elmúltam 50 éves...
7/11 A kérdező kommentje:
Magamról nem szeretnék képet, kb ilyen vagyok, csak a hasam már nem a régi, eszek-iszok mindent mégsem vagyok 50 kg.
2012. ápr. 4. 17:15
8/11 anonim válasza:
szerintem attól még, hogy kipottyant 1-2 gyerek, te még nő maradtál. Nem tudtam, hogy elvárás, hogy egy anyuka máshogy nézzen ki és lehessen látni rajta, hogy anyuka. Én pont úgy nézek ki, mint szülés előtt, kg-ra pontosan, na jó, a mellem sajna lóg, de az nem látszik ruhában :)
9/11 anonim válasza:
Nekem nővérem szülés után is ugyanolyan szép vékony maradt, mint a terhessége előtt volt, és a mellei még szebbek lettek (már 10 év eltelt, de azóta sem változott). Nagyon irigylem őt, szeretnék úgy kinézni szülés után. Egy anyának nem kell elhagynia magát gyerekeinek születése után. Ugyanúgy kell a testével törődnie, mint a gyerekeivel. Igaz nehéz, de megoldható.
10/11 anonim válasza:
55 éves vagyok, négy gyerekem van és majdnem 50 kg vagyok. Soha senkinek sem volt ezzel baja. NEkem meg eszembe sem jutott volna azért akarni elhizni, mert anya lettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!