Hogyan szerezhetek önbizalmat?
Hogy merjek ismerkedni, odamenni csajokhoz?
Hogyan tudnék lazán viselkedni ilyenkor?
Van olyan aki hasonló helyzetben van?
Mit tegyek?
18/f
szerezz a piacon önbizalmat, a piacon!!!!!!!!!!!!!!!!!
ismerek egy olyan nénit aki elég olcsón adja de sssss
ez csak a kettőnk titka, bár nem tudom ki vagy az is.....
lehet hogy egy bandita aki ki akarja rabolni azt a nénit akitől önbizalmat lehet venni
de azért megírom neked hogy létezik az a néni
csak elég messze lakik tőled!!!!
Az anyádról van szó, 64%-os?
Nem tűnik fel, mennyire megváltoztál, amióta Tally gusztustalan péklapát-picsháját nyalod perecé helyett? Teszed itt az agyad. :D Fsznak sem kellesz, húzz már el, te szerencsétlen.
Legjobb szerintem, ha valami segítséget kérsz. A lányok segítőkészek, szeretik, ha megkérik valamire őket.
Néhány példa:
Titkosan elejtesz egy gombot (vagy ceruzát) a folyosón, vagy máshol a környezetében, és akkor - bocs, most pattnat le a nadrággombom, nem léptél rá véletlenül? Vgy nem láttad a ceruzámat, itt vesztettem el valahol.."
-Figyuzz, egy szál ötletem sincs ehhez az irodalom házihoz. Te olyan jó vagy ebből, nem segítenél?
Másik ötlet: Hamarosan itt a karácsony. Szétoszthatnál néhány szaloncukrot az osztályban. Vagy vegyél valami zabpehely kekszet, és kínáld meg akikbe belebotlasz: kósti meg, tök egészséges a zabpehely. Ezzel biztos felhívod a figyelmet magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!