Hogy lehet önbizalmat növelni?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy amikor elkezdtem serdülni fokozatosan ment lejjebb az önbizalmam (kb. 13 éves korom óta)... az előtt vidám voltam, boldog, magyarul szerettem élni és nem is gondolkodtam ezen, hogy boldog vagyok-e.. erről olvastam, hogy mikor már felteszi magának az ember a kérdést, hogy boldog-e akkor már nem boldog. Tehát 13 éves korom óta egyre csökkent az önbizalmam pedig sportoltam, 1 éve újra elkezdtem, magas vagyok és a lányok szerinte helyes. Erős gimnáziumba járok bár most a jegyeim nem a legjobbak. Egyszer mondta nekem valaki, hogy minden okom megvan arra, hogy legyen önbizalmam és ő is ezeket a dolgokat mondta amit leírtam.
Tehát, hogy lehetne ismét önbizalmam, mit csináljak, hogyan épül fel ez a dolog?
19/F
2012. aug. 25. 23:13
1/5 anonim válasza:
Hmm..en is hasonlokepp vagyok ezzel,nem erzem magam boldognak(lany vagyok).talan,sokat vagy otthon..tul sok idod van ezen gondolkodni,ez sem jo.Lehet,h egy baratno hianyzik az eletedbol,aki felnez rad es bizalmat ad neked.
2/5 anonim válasza:
tegyél valami olyat, vagy élj úgy amitől büszke lehetsz magadra
3/5 anonim válasza:
Önbizalom de mivel kapcsolatban?
4/5 A kérdező kommentje:
Általános önbizalomra gondolok.. például évek óta nem kötöttem barátságot senkivel, lányokkal is alig merek ismerkedni (eddig csak olyan barátnőm volt aki kezdeményezett)
2012. aug. 25. 23:36
5/5 anonim válasza:
találj valamit amiben jó vagy, az majd elhallgattatja azt a belső hangot ami mindig azt suttogja hogy kevés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!