Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Te szoktál magadban beszélni?

Te szoktál magadban beszélni?

Figyelt kérdés

Én rendszeresen. Sokszor beszélek a tükörképemhez, ha pl. valami olyan dolgot akarok megerősíteni magamban, ami aggaszt, akkor azt hangosan elmondom magamnak a tükörben, és meggyőzöm magamat, hogy nincsen semmi gond... Persze akkor, amikor nincs senki a közelben. :D

Meg a tükör nélkül is gyakran beszélek csak úgy...

És ti?

2012. nov. 2. 15:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én szoktam, néha. Jól esik, de kicsit fura, úgyhogy inkább csak szavakat, de nem káromkodás. Pl. ilyeneket szoktam hangosan, hogy "hát ezt tényleg nem értem/nem tudom" vagy ha meg kell magamat erősítenem valamiben azt mondom "muszáááj" ilyenek. De mióta (mostanában) tök magányos vagyok, ez fokozódott, nem őrültem meg, de hiányzik sokszor, hogy valaki ott legyen mellettem, hogy egyszerűen interakcióban legyen velem stb!

Anyukám nagyon durva eset. :) Semmi félreértés, tök normális, de sokszor van az hogy hallom, hogy magának mondja a gondolatait, de pont ugyanúgy, mintha tényleg hallaná valaki. Pl. a másik szobából hallom. Minden nap comószor beszélhet magában, csak a legtöbbet nem halljuk. :)

2013. jan. 11. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:
2013. jan. 11. 18:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Megesik. Váratlan öröm esetén + ha meglepődés vagy bosszúság van - káromkodás formájában vagy a kutyámhoz intézett dal, amikor nem láthatom. Saját magamhoz írásban szoktam szólni napi 'jelentések' formájában.
2013. jan. 13. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!