Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Unalmas az életem, szeretnék...

Unalmas az életem, szeretnék változtatni de nem tudom hogyan, tippek?

Figyelt kérdés

barátaim nincsenek,mert ott hagytak mert külön suliba mentünk (vissza gondolva nem is voltak akkor igazi barátok)

a gimibe azt hittem lesz legalább 1 jó bnőm, hát nem lett,mindenkivel jóba vagyok,de senkivel sem olyan viszonyban,hogy ha írnék nekik ,hogy menjünk ide-oda akkor eljönnének..szüneteim meg a hétvégéim nagyon uncsin telnek..

mindig mindenki megy sok helyre sok baráttal én meg sehova senkivel..

20 éves vagyok lány és ez az ucsó évem a gimiből,remélem,hogy ha a végeztem akkor majd máshol tanfolyamon(mert arra megyek tovább) új embereket ismerhetek meg..

még barátom sem volt,az ismerkedés meg nem nagyon megy..gondoltam,hogy járhatnék táncra egyszer javasolták nekem de akkor nagyon anti táncos voltam így ezt el is hagytam, azóta kicsit változott a dolog meg tetszett a táncolás,mert oszt.táncot tanító tanárunk nagyon jó és ahogy tanítja olyan egyszerű persze vannak nehezebb lépesek na de mind1.. most 20 évesen elkezdeni táncolni hát nem tudom...az a baj,hogy pénzem sajnos nem lenne rá ,elég drága :S pedig ott tuti sok emberrel ismerkedhetnénk meg,ezért is javasolták anno,hogy járjak táncra..

nem tudom mit kéne csinálnom,hogy barátokat szerezhessek akikkel elmehetnék ide-oda..

2012. nov. 1. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Ismerkedni kell, meg beszélgetni és akinek szimpatikus vagy az majd keres akár csak barátságból, akár barátnőségből.

Pesti vagy?

2012. nov. 1. 15:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Gödöllői,de hogy ismerkedjek csak úgy,szólítsak le embereket vagy mi? :)

már gondoltam rá,hogy akár Pestre is bemegyek és aki egyedül van meg próbálok vele beszélgetni vagy vmi,de hát az elég furi lenne ,de kitudja :D

2012. nov. 1. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:

ha ezt végig csinálod megjön annyira az önbizalmad hogy nem lesz nehéz leállni ismerkedni bárkivel

csak most már kicsit hideg van ezekhez az utcai gyakorlatokhoz

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. nov. 1. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg hogy mások izgalmasnak véljék az életedet hanem hogy te élvezd!
2012. nov. 1. 19:10
 5/6 A kérdező kommentje:

sajnos most nem nagyon élvezem az életet,mert unalmas, ha lennének programok vagy barátaim akikkel eljárhatok erre-arra az jó lenne,de mivel nincsenek így elég unalmas..

egy hétvégém így telik:

-fel kelek 8-9 között

-leviszem a kutyámat

-aztán gépezek vagy tv-ek

-délután 2 körül megint leviszem a kutyámat

-tv,gépezés

-este leviszem megint a kutyámat

-tv,gépezés..

ez mindig így megy, vasárnaponként délelőtt tanulok,de ennyi..

ha éppen nem megyek be tesómmal az Árkádba ami egy félnapos program akkor uncsik a hétvégék,és sajnos havonta 1x szoktunk bemenni..

a szünetek is ilyen unalmasan telnek..

2.elolvasom a linket,remélem segít :D

2012. nov. 1. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Akár csak úgy le is szólíthatsz embereket, de készülj előre egy jó nagy adag empátiával, meg fapofával az esetleges elutasítások, és harapós válaszok ellen.

Most vagy ismerkedsz személyesen ( leszólításos alapon)

Vagy ismerkedsz online, társkereső és egyéb oldalakon (szűrve az idiótákat, meg a dugni akarólat) Vannak ott is ismerőst meg barátot keresők.

Bár ha a barát keresősdi nem oda vissza működik, akkor egyoldalú kapcsolat lesz belőle, bár ezt gondolom nem kell mondanom..

2012. nov. 1. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!