Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiúk! Miért a miniszoknyás,...

Fiúk! Miért a miniszoknyás, flegma, mindenkit lenéző lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Akiken min. 2 kg smink van, finnyásak, és mindent kiraknak. Mert van egy csomó barátnőm, akik nem ilyenek és nem is csúnyák még sincs barátjuk(mármint pasijuk). De van olyan ismerősöm aki mindent kirak és minden igaz rá amiket fent leírtam és aztmondják ő jó csaj. Nemértem...

2012. nov. 1. 11:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
ez nyilván az elképzeléseidtől függ. legyen, ahogy mondod
2012. nov. 3. 13:57
 22/26 anonim ***** válasza:

1. Vannak a világon normális lányok, akik okosak, szépek és nem plázacicák.

2. Ha normális lányokat szeretnétek, akkor őket nem egy őrült buliban kell keresni.

3. Kérdezőnek: Azok a pasik, akik az ilyen lányokat kedvelik, azok valószínűleg később meg fognak komolyodni, és inkabb a normálisabb lányokat fogják kedvelni, és nem pedig ezeket a plázacicákat.

2012. nov. 18. 00:10
 23/26 anonim ***** válasza:

"Ha normális lányokat szeretnétek, akkor őket nem egy őrült buliban kell keresni."

De akkor hol?

2012. nov. 18. 01:16
 24/26 anonim ***** válasza:

"De akkor hol?"

könyvtárban, kiállításon, blabla...

csak én még valahogy nem sok ilyen emberrel találkoztam aki könyvtárban ismerte meg a párját.

sőt, egyáltalán "normális lánnyal" sem, meg olyan párkapcsolattal, ami 3 évnél tovább tartott volna.

itt persze mindenki szűzen ment férjhez és 8 éve együtt vannak és többdiplomás 8 nyelven beszélő művészlány. meg van a valóság...

mellesleg pont attól normális egy lány hogy ugyanolyan mint 100 másik, és manapság már mindenki ostoba egyenribanc aki bulizni jár (ez a normális lány). ismerek olyat is, aki bulizni jár néha de ettől még el lehet vele beszélgetni értelmesen. meg olyat is, aki nem, de ettől még rém egyszerű lélek...

meg normális: kicsit duci, kicsit unalmas, kicsit butuska, de ő azért királynőnek hiszi magát

női válaszolókat ne vegyél komolyan

2012. nov. 18. 03:58
 25/26 anonim ***** válasza:
Köszönyük szépen a válaszát, többet nem kérünk belőle, látom még nem sikerült megtalál.i az igazit. A bulikus is szoktak normális lányok lenni, de ők azok, akik nem isszák le magukat a sárga földig.
2012. nov. 18. 07:54
 26/26 anonim ***** válasza:
...megtalálni....bulikon....
2012. nov. 18. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!