Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiúk! Miért a miniszoknyás,...

Fiúk! Miért a miniszoknyás, flegma, mindenkit lenéző lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Akiken min. 2 kg smink van, finnyásak, és mindent kiraknak. Mert van egy csomó barátnőm, akik nem ilyenek és nem is csúnyák még sincs barátjuk(mármint pasijuk). De van olyan ismerősöm aki mindent kirak és minden igaz rá amiket fent leírtam és aztmondják ő jó csaj. Nemértem...

2012. nov. 1. 11:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

szerintem mindketten tudjuk, hogy a fiúk bizonyos csoportjáról van szó.

másrészt azok a lányok akik a barátnőid, általában nem járnak sehová, nem csinálnak semmit és nem ismerkednek sehol, nem is érdekli őket túlzottan a párkapcsolat, ezért nincsenek kapcsolatban.

ha nem így lenne, akkor nem lenne annyi normális fiú, aki a normális lányokra vágyik de sehol se találja őket.

ez tipikusan a "miért minden csajnak a kigyúrt kopasz pénzes pasi jön be" kérdés női változata

2012. nov. 1. 13:28
 2/26 anonim válasza:

Egy miniszoknya látványos, vonzza a tekintetet. :) És ha látom, hogy egy lány sok férfinak tetszik, nemcsak nekem, akkor erősebb vonzalmat érzek iránta! Ha másnak is kell, akkor beindul a versengés... Közösségben ilyenkor a srácok egymást hergelik egyre jobban. A flegmaság ugyanez, aki nehezen elérhető, értékesebbnek tűnik.

A fenti trükkök ellenére mégis inkább a szolid lányokat kedvelem. :)

2012. nov. 1. 14:09
 3/26 anonim ***** válasza:
a nem normálisoknak az jön be. Én már meg sem fordulok az utcán egy ilyen műnő láttán..
2012. nov. 1. 15:43
 4/26 anonim ***** válasza:

"a nem normálisoknak az jön be. Én már meg sem fordulok az utcán egy ilyen műnő láttán.."

sajnos manapság már pont más a normális, mint amire gondolsz.

ezek a műnők vannak többségben a nekik való agyatlan műmacsókkal együtt

2012. nov. 1. 15:55
 5/26 A kérdező kommentje:
hát én szerintem soha nem fogom megérteni, na mind1 :)
2012. nov. 1. 17:45
 6/26 A kérdező kommentje:
első válaszadó: a barátnőim között van olyan aki az egyik fiúnak bejött és neki is a fiú, de az a fiú mást választott...(olyan típusú csajt mint amiket leírtam pedig az a fiú teljesen normális) én ezt nem értem
2012. nov. 1. 17:48
 7/26 anonim ***** válasza:

pontosan azért kellett neki az a lány, mert a fiú normális volt. ma már nem arról szól egy kapcsolat mint régen. csak azért mert szerinted az a normális amit romantikus mesekönyvekből olvasol, az nem jelenti azt hogy a valóság is az.

ha olyan fiú kell a barátnődnek aki szeretni, tisztelni fogja, akkor ne a normálisak közt keressen. vagy egyáltalán keressen és ne a sült galambot várja, a legtöbben csak azt csinálják. de valószínűleg a barátnőid is csak átlagos lányok belül, ugyanolyan elborult beteges vágyakkal, mint ami többi átlagembernek van. ezek a lányok egyszerűen gyávák "nőiesek" lenni. majd 25-35 éves korukra lehet kinövik.

vagy majd itt kérdezgetik az embereket, hogy 20 éves vagyok ki akarja elvenni?

2012. nov. 1. 19:49
 8/26 anonim válasza:
Én azt tapasztalom,hogy a fiúk többségének a smink nélküli,kedves,szép,csinosan,lányosan öltözködő lányok jönnek be.Az olyan lányok,akiket leírtál,általában a páwákal jönnek össze.Normális fiúk közül,vannak akik futnak a plázacica után,de ez ugyanígy van nálunk lányoknál is:normális lány fut a bunkó után.Meg,ha egy menő srác,azt mondja milyen jó csaj,akkor a többieknek is egyből tetszik..Szoknyát egyre kevesebben hordanak,mindenkin farmer+póló van,ezért a fiúknak jól esik megnézni egy miniszoknyás lányt.A flegmaságot meg valahogy vonzónak találják,hogy lenézi őket a csaj,kihívásnak veszik.De kiérti a fiúkat?xd
2012. nov. 1. 20:33
 9/26 anonim ***** válasza:

15:55

tudom, tapasztalom hogy mindenhol ezek az agyatlan piritottr*bancok mászkálnak, kinek a szórakozás a szoli, shopping, körömfestés, fitness, plázázás teszi ki.

Én azért keresgélek tovább, hátha akad még 1 értelmes, akit érdemes megbecsülni és lehet tisztelni az én számomra is.

2012. nov. 1. 21:44
 10/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnek be az ilyen "flegmahhh cshajjok", ahogy ők magukat hívják. Ez rendellenes? Mert egyre jobban azt érzem, hogy igen. Na mindegy. Mondanék valamit. Ez egy kétoldalú dolog. Az egy dolog, hogy a férfi kortársaim (17 vagyok) meghatározó többségének az ilyen útszéli köpülők tetszenek, DE!!!!! nektek nőknek is az ilyen b*zisan öltözködő szűkfarmeros önmagát kigyúrt állatnak gondoló (mert kétszer életében volt kondizni) rózsaszín pólós elkényeztetett 40 kg-s cingár p*csfejek jönnek be túlnyomó többségben. Lássuk be teneked is jobban bejön ez, mint aki nem a falu bikája. Na igazam van? Ha nincs, akkor imádkozok, hogy környékembeli legyél. :D
2012. nov. 1. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!