Fiúk! Miért a miniszoknyás, flegma, mindenkit lenéző lányok jönnek be?
szerintem mindketten tudjuk, hogy a fiúk bizonyos csoportjáról van szó.
másrészt azok a lányok akik a barátnőid, általában nem járnak sehová, nem csinálnak semmit és nem ismerkednek sehol, nem is érdekli őket túlzottan a párkapcsolat, ezért nincsenek kapcsolatban.
ha nem így lenne, akkor nem lenne annyi normális fiú, aki a normális lányokra vágyik de sehol se találja őket.
ez tipikusan a "miért minden csajnak a kigyúrt kopasz pénzes pasi jön be" kérdés női változata
Egy miniszoknya látványos, vonzza a tekintetet. :) És ha látom, hogy egy lány sok férfinak tetszik, nemcsak nekem, akkor erősebb vonzalmat érzek iránta! Ha másnak is kell, akkor beindul a versengés... Közösségben ilyenkor a srácok egymást hergelik egyre jobban. A flegmaság ugyanez, aki nehezen elérhető, értékesebbnek tűnik.
A fenti trükkök ellenére mégis inkább a szolid lányokat kedvelem. :)
"a nem normálisoknak az jön be. Én már meg sem fordulok az utcán egy ilyen műnő láttán.."
sajnos manapság már pont más a normális, mint amire gondolsz.
ezek a műnők vannak többségben a nekik való agyatlan műmacsókkal együtt
pontosan azért kellett neki az a lány, mert a fiú normális volt. ma már nem arról szól egy kapcsolat mint régen. csak azért mert szerinted az a normális amit romantikus mesekönyvekből olvasol, az nem jelenti azt hogy a valóság is az.
ha olyan fiú kell a barátnődnek aki szeretni, tisztelni fogja, akkor ne a normálisak közt keressen. vagy egyáltalán keressen és ne a sült galambot várja, a legtöbben csak azt csinálják. de valószínűleg a barátnőid is csak átlagos lányok belül, ugyanolyan elborult beteges vágyakkal, mint ami többi átlagembernek van. ezek a lányok egyszerűen gyávák "nőiesek" lenni. majd 25-35 éves korukra lehet kinövik.
vagy majd itt kérdezgetik az embereket, hogy 20 éves vagyok ki akarja elvenni?
15:55
tudom, tapasztalom hogy mindenhol ezek az agyatlan piritottr*bancok mászkálnak, kinek a szórakozás a szoli, shopping, körömfestés, fitness, plázázás teszi ki.
Én azért keresgélek tovább, hátha akad még 1 értelmes, akit érdemes megbecsülni és lehet tisztelni az én számomra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!