Mi lenne az a dolog, ami ha megtörténne, akkor elgondolkoznál az öngyilkosságon?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 05:20
21/24 anonim válasza:
Az anyám tönkretette az életemet és jelenleg is szid. Idegbeteg lettem és meg akarok halni mert már nincs értelme az életemnek. Lelki nyomorék vagyok. A halál az megváltás lenne számomra 10 éves koromba volt egy súlyos betegségem amibe majdnem belehaltam, de kár volt onnan visszahozni! :'(
22/24 anonim válasza:
akkor hogyha nem lenne sose barátnöm (mert még nem volt) és szüznek kellene maradnom életem végéig.
23/24 anonim válasza:
Semmi. Teljesen érdektelen vagyok egy ideje. Érzelmeim sincsenek. Állítólag védelmi mechanizmus, hogy ne őrüljek bele a múltamba.
24/24 anonim válasza:
Ha meghalna az anyukám, és ha elpusztulna a kutyusom,akibe a legjobban bízok,csak neki mondhatom el az érzéseimet,barátnőmbe már annyira a nem bízok,mert egyszer elmondtam neki ,hogy megfordult a fejembe az öngyilkosság,és rögtön szólt tanárnak...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!