Akik öngyilkosságot követnek el, annak 99% - 100% , hogy mind a pokolban ébrednek fel.
Inkább meríts az Élet Vízéből!!!
2009. aug. 18. 06:27
12/24 anonim válasza:
Úgy látszik, amit írtam nem ment el.
Tehát: egy percig se gondolj az öngyilkosságra!
Akik öngyilkosságot követnek el, azok 99-100% mind a pokolban ébrednek majd fel.
Inkább meríts az ÉLET VíZÉBŐL!!!
2009. aug. 18. 06:30
13/24 anonim válasza:
Sziasztok!
Nagyon sok embernek összecsapnak a feje felett a hullámok időnként. Nekem a tavalyi év volt életem mélypontja. Elvetéltem a kisbabámat, aztán nyáron kiderült, hogy anyukámnak rosszindulatú daganata van. Apukám akkor már 1 éve küzdött a rákkal, ősszel meghalt...Jelenleg küzdünk a testvéremmel és a párommal, hogy könnyebbé tegyük az életünket. A sok rossz után hiszem, hogy 1-2 év múlva minden rendeződik, és jut egy kis boldogság nekünk is.
Nem szabad feladni!!!!
2009. aug. 18. 10:47
14/24 anonim válasza:
Nekem ez a rossz időszak 1,5 éve tart. Nemtudom meddig bírom még...
2009. aug. 25. 17:03
15/24 anonim válasza:
Mi lenne az a dolog? Korábban mindenem megvolt, ami egy tinédzsernek szükséges. Barátok, barátnő, jó osztály, jó tanulmányi eredmény. És amikor kijártam az átalánost, egy éven belül elvesztettem a régi barátaimat, újak egyelőre nincsenek, már a személyiségem se olyan, mint volt, az egyetlen támaszom volt a régi barátok társasága, akik szintén cserben hagytak. Itt már nincs mit tenni azt hiszem. ÉRik a dolog...
2009. okt. 11. 02:39
16/24 anonim válasza:
Hátra írta be úgyhogy leírom mégegyszer. Mi lenne az a dolog? Korábban mindenem megvolt, ami egy tinédzsernek szükséges. Barátok, barátnő, jó osztály, jó tanulmányi eredmény. És amikor kijártam az átalánost, egy éven belül elvesztettem a régi barátaimat, újak egyelőre nincsenek, már a személyiségem se olyan, mint volt, az egyetlen támaszom volt a régi barátok társasága, akik szintén cserben hagytak. Itt már nincs mit tenni azt hiszem. ÉRik a dolog...
2009. okt. 11. 02:41
17/24 anonim válasza:
hát én még nem gondoltam rá. általában előbb arra szoktam gondolni, mivel vidíthatnám fel magamat, és veszek egy kis füvet és elszívom. ha az sem segítene vennék valami ütősebbet, de semmiképp sem ölném meg magam.
2009. okt. 15. 21:07
18/24 anonim válasza:
hát akkor, ha még 1 napot végig kell szenvednem az életemben...
2009. dec. 26. 11:39
19/24 anonim válasza:
Lakáshitel alatt munkahely elvesztése.
2010. jan. 31. 18:36
20/24 anonim válasza:
Háát ezen már egy jó ideje gondolkodom (k.b.:12 éves korom óta) és még mindíg esténként boldogan alszom el mert erről fantáziálok:,,Majd úgy is MEGHALOK valahogy...már nem tart soká" mert az apám egy ************************************************************************************************* és nem bírja ki hogy ne cseszessen még a gyermekvédelmisek se veszik azt figyelembe hogy milyjen szar nekem... de talán mikor meghal az apám én ÜNNEPELEK és a sírjára vizelek....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!