Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jársz bulizni? Miért gáz, ha...

Jársz bulizni? Miért gáz, ha valaki nem jár?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 00:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

Miért lenne gáz? Én sem járok. És nem érzem hogy gáz lenne. Akinek ez gáz, az elég hülye lehet.

Mindenki más, ettől is szép az élet.

2009. aug. 11. 00:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát én sosem mennék el discoba vagy ehhez hasonló helyekre. Nálam egy pub-ban való iszogatás, beszélgetés a barátokkal jelenti a bulit.

15L

2009. aug. 11. 00:56
 13/18 anonim ***** válasza:
9%
És miért kell lepontozni azt, aki azt írta hogy imád bulizni... Nem én írtam, de szánalmasak vagytok...
2009. aug. 11. 08:50
 14/18 anonim ***** válasza:
25%
naja. :S me büdös csicskák.. de engem nemis érdekel h lepontoztak. xD örüljenek neki h ha jólesett :)
2009. aug. 11. 09:40
 15/18 anonim ***** válasza:
84%

énse járok, nemis engednének.csak az iskolai bulikba:Dazokat szeretm:D

15L

2009. dec. 5. 18:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem járok, mert nem szeretek bulizni :) Inkább legyen körülöttem kevés ember, akiket ismerek, mint sok ismeretlen.
2010. febr. 6. 17:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Már lassan egy éve, hogy nem járok diszkóba. Azelőtt sokat jártam, szerettem is, de már úgy érzem, kinőttem belőle, nem nekem való. Amit még el tudok képzelni, az egy jó retro buli, na oda szívesen elmegyek. De ezek a Bárány meg Hamwai féle modern tánczenék mindig is irritáltak.

Rengeteg kikapcsolódási lehetőség van diszkókon kívül: szakkörök, tanfolyamok, fesztiválok, sport, csapatsportok, uszoda, strand, bowling stb...

2010. febr. 18. 07:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, 23/F
2010. febr. 18. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!