Jársz bulizni? Miért gáz, ha valaki nem jár?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 00:56
1/18 anonim válasza:
Mit értessz buli alatt? mert nálam fesztival és koncertek sora a buli legyen az belföldön v külföldön
Megértem ha vki nem jár ien helyekre, ez nem gáz
2/18 anonim válasza:
Nem jártam bulizni,sosem vonzott.Én nem érzem gáznak,remekül megvagyok nélküle,és anélkül is tartalmas az életem.
3/18 anonim válasza:
nállunk nincs diszkó..ezért nagy csapatokba levonulunk a parkba és ott elvagyunk :)
bulizni annyira nem szeretek..
4/18 anonim válasza:
Én discoba még sose voltam, de nem is leszek, pfujj
5/18 anonim válasza:
Diszkóba, klubokba nem járok, mert utálom azt a zenét. koncert, fesztivál jöhet módjával.
23 L
6/18 anonim válasza:
Nem, de néha hiányzik. Szerintem nem gáz, mindenkinek más jelenti a szórakozást, kikapcsolódást.
7/18 anonim válasza:
nem járok és szerintem nem is gáz, csak azok gondolják így akik járnak, mert nem tudják elképzelni, hogy milyen kikapcsolódás létezik még
8/18 anonim válasza:
imádok bulizni :) partyfaceee:D:D
9/18 anonim válasza:
én évek óta nem járok. gáz vagy nem gáz, ez van.
10/18 anonim válasza:
kerülöm az embereket, gáz vagy nem, én nemjárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!