Van értelme még élnem?
18 éves vagyok, lassan 19, és soha életemben nem volt pénzem bulizni, a sulit teljesen elrontom, mert nem tanulok, pedig nagyon jó eszem van ! Sosem volt szexuális kapcsolatom sem, sőt barátnőm sem ! Egyszerűen nincs kitartásom semmihez, szeretnék sok mindent, de képtelen vagyok tenni bármiért is, ha el is kezdem idővel feladom úgyis... Nem ismerek lányokat, de értelme sem lenne járni senkivel, mivel úgyis vége idővel, még ha szeretnénk is egymást (persze engem senki nem szeretne) ! A sulit meg ha elcseszem, ami már majdnem el van cseszve tuti nem mehetek fősulira, tehát egy senki leszek örökre....
így meg nem akarok élni ! :( elegem van mindenből és mindenkiből, még haverjaim sincsenek, és bulizni is úgy elmennék... összesen 5ször voltam bulizni ... Szeretnék pókerben is profivá válni, de még ahhoz sincs erőm tanulni, ami érdekel... Szeretnék kockás hasat, és még rengeteg mindent, de mindent feladok... Lehet jobb lenne mindent itt hagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!