Van értelme még élnem?
18 éves vagyok, lassan 19, és soha életemben nem volt pénzem bulizni, a sulit teljesen elrontom, mert nem tanulok, pedig nagyon jó eszem van ! Sosem volt szexuális kapcsolatom sem, sőt barátnőm sem ! Egyszerűen nincs kitartásom semmihez, szeretnék sok mindent, de képtelen vagyok tenni bármiért is, ha el is kezdem idővel feladom úgyis... Nem ismerek lányokat, de értelme sem lenne járni senkivel, mivel úgyis vége idővel, még ha szeretnénk is egymást (persze engem senki nem szeretne) ! A sulit meg ha elcseszem, ami már majdnem el van cseszve tuti nem mehetek fősulira, tehát egy senki leszek örökre....
így meg nem akarok élni ! :( elegem van mindenből és mindenkiből, még haverjaim sincsenek, és bulizni is úgy elmennék... összesen 5ször voltam bulizni ... Szeretnék pókerben is profivá válni, de még ahhoz sincs erőm tanulni, ami érdekel... Szeretnék kockás hasat, és még rengeteg mindent, de mindent feladok... Lehet jobb lenne mindent itt hagyni...
Az utolsónak köszönöm ! Azt hiszem megteszem, csak láttam még remény foltot belül, egyébként én is úgy gondolkodtam erről, mint te, szóval ez csak megerősít a dologban, szóval megteszem ! (de nem a te hibád, vagy ilyesmi, csak rájöttem, hogy igazad van, és nincs értelme maradnom)
Köszönöm mindenki véleményét !
Egyszer már talán vitáztunk ezen a kérdésen, kedves raimhol felhasználó. De mégis, e sorok láttán újra el kell mondanom, mennyire rossz ilyesmit olvasnom.
Mindenkinek a saját problémái a súlyosak, mindenki másra vágyik, tehát azzal nem tudlak vigasztalni, hogy 21 évesen nekem sem volt még kapcsolatom, és bizonyos dolgok miatt igen nehéz is lenne, hogy legyen. De nem mondom azt, hogy ezen nem tudnék változtatni. Abban a "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy csak az én saját korlátaim akadályoznak. De úgy érzem, ezeket magam nem tudom legyőzni, tehát mégis, valaki kell nekem, aki átlendít ezeken.
Lehet, hogy te sem tudsz kitörni valamilyen meghatározhatatlan ok miatt a helyzetedből. Próbálni kell, ha nem megy, akkor pedig megkeresni azt a valakit, aki erejével kilendít belőle. Amíg ezek nem sikerülnek, addig pedig történhet egyéb változás is.
Mindezek után csak annyit tudok mondani, hogy legyél kevésbé negatív szemléletű, hiszen nem igaz az, hogy senki sem szeretne – és magad mondtad, hogy meglenne benned a képesség, hogy többre vidd, persze lehet, hogy hiányzik ehhez valaki vagy valami jelenleg, de mindezt a ki nem teljesedett értéket nem szabadna eldobni. Egészen biztos vagyok benne, hogy néhány év múlva teljesen másként fogod látni, és sajnálni fogod, hogyha hülyeséget csináltál volna most. És mindazok is sajnálnák, akiknek akkor, vagy akár már most is, sokat jelentesz.
Nekem is, látatlanban, az a benyomásom, hogy én ezt nagyon sajnálnám.
Kapcsolatbalépést ajánlanék, ha emlékeim szerint már nem "vesztünk" volna össze egyszer itt a gyakori lapjain. Így viszont inkább elnézést kérek, hogy megint beleszóltam, de nem tudtam nem elmondani a véleményemet. Az őszinte, jószándékúő véleményemet.
Nem igazán emlékszem, hogy összevesztünk (bár lehetséges)
Sajnos nincs elég kitartásom semmihez, szóval egy nagy nulla leszek... akkor meg inkább meghalok, azért döntöttem a halál mellett ! Már csak idő kérdése és megteszem, pár évig még tengek lengek, de aztán eljön az a hajnali óra, amikor utoljára kelek fel, és utoljára iszom meg a reggeli kávémat, aztán útnak indulok a végtelenbe !
Most van egy új célom, visszatértem karatézni, szeretnék újra versenyekre menni, és világbajnok lenni, de legalább országos bajnok, de olyan sok jó harcos van még rajtam kívül, hogy nehezen hiszem el, hogy képes leszek rá újra... :S És szeretnék a pókeresek között is a legjobb lenni, de lusta vagyok tanulni azt is ! Suliba is rosszak a jegyeim, pedig jó eszű vagyok, akármit teszek elrontok mindent...
Nem tudom mi legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!