Létezik még rajtam kívül olyan ember, akinek nincsenek barátai?
Elköltöztek, megházasodtak, gyereket szültek, vagy csak szétsodort minket az élet. Magányosnak érzem magam ebből a szempontból, és kezdem azt érezni, hogy ez az én hibám, hogy nincsenek barátaim.
Egyáltalán, hogyan lehet barátokra szert tenni? Ti hogyan csináljátok?
Létezik. Nekem sincs egy barátom se
19/L
Nő vagyok, 26 éves.
Sose voltam az a térsaság-középpontja típusú személyiség, aki könnyen létesít kapcsolatot, de eddig valahogy mindig volt kit elhívnom egy beszélgetésre, most pedig valahogy nincs. Úgy értem, hogy igazi beszélgetésre, olyan bizalmasra, amit a haverokkal nem csinál az ember.
Azt nem mondanám, hogy jó érzéssel tölt el, hogy léteznek még ilyen emberek, de az is valami, hogy tudom, legalább a problémámmal nem vagyok egyedül.
Köszi a válaszokat!
sajnos nekem sincsenek barátaim:/ néha nagyon egyedül érzem magam,már csak abban bízom h majd fősulin jobb lesz a helyzet
18/L
Nekem sincsen, még csak egy haverom se :(
Nincs kivel beszélgetnem :(
20f
Léteznek ilyen emberek persze :) A megoldást én se tudom pontosan, de sejtem. A lényeg, hogy nyitottabbnak kell lenni, az új dolgokra az új emberekre. Nekem se voltak sohase igazi barátaim, de én már tudom, hogy miért. Azért, mert sohase tettem egy fűszálat se keresztbe a dologért és nem is érdekelt igazán az, hogy csak haverjaim vannak.
De ahogy elkezdtem ezen változtatni és nyitottabb lenni, ezek a dolgok is változtak. Igaz egyelőre, csak neten vannak olyan ismerőseim, akikkel őszintén tudok és nyitottan tudok beszélgetni. De nem tudok mit tenni vele, hogy az ország másik felében találok mindig olyanokat akiket keresek :) De idő kérdése, hogy találjak helyben is megfelelő embereket :) 27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!