Van itt olyan ember akinek nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 15:07
1/39 anonim válasza:
szija nekem sem sok van a szüleim miatt. a páromat is eltiltották tőlem, pedig nagyon szeretem.
2/39 anonim válasza:
akarsz barátokat? ha igen jöhet a privi :)
3/39 anonim válasza:
Nekem sincsenek nagyon barátaim, és nálam is a szülők miatt ... :s
4/39 anonim válasza:
Elméletileg vannak, gyakorlatilag nincsenek, csak akkor ha valami probléma van és segitségre van szükségük.
5/39 anonim válasza:
nálam nem a szülők miatt...össz vissz olyan osztályba kerültem ahol csak érdekbarátság megy ...meg kihasználás :(
Akik meg neten van pár barátom,azok meg essze laknak,így velük nem tudok találkozni és így nem vagyunk olyan szoros kapcsolatban...
6/39 anonim válasza:
Általánosban voltak, de mióta középsuliba kerültem azóta nincsenek:S most leszek 11.es.
7/39 anonim válasza:
Általánosban voltak, de mióta középsuliba kerültem azóta nincsenek:S most leszek 11.es.
Remélem nekem ott
8/39 anonim válasza:
uhh előző vagyok véletlen megnyomtam az entert ... :S
"Általánosban voltak, de mióta középsuliba kerültem azóta nincsenek:S most leszek 11.es. "
Remélem nekem ott MÁR lesznek barátaim ! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!