Van itt olyan ember akinek nincsenek barátai?
Nekem se nagyon vannak :( Általános és középsuliból senkivel nem szoktam találkozni, most nyáron fősuli miatt az ottani 2-3 barátnőmmel sem, attól félek velük se lesz hosszú barátság, mert messze laknak tőlem. Szerencsére van barátom (aki azóta a vőlegényem) és így nem érzem magam annyira egyedül. De azért jól jönne egy barátnő akivel mindent ki tudunk beszélni. :) Akinek van kedve barátkozni az írjon privit. :)
20/L és pesti vagyok
Nekem sincsenek barátnőim. A suliba 2-3 csajjal "barátnők" vagyunk, de ez csak suliidőbe tart ..(reggel fél 8-tól fél 3-ig, nyáron egyáltalán nem) De itt se tárogatjuk egymásnak az érzelmeinket. Van barátom, vele mindent megbeszélek, meg van sok állatom, őket szeretem meg a nővéremmel szoktam néha nagy beszélgetni, de jól esne sokszor egy barátnő akinek bármit elmondhatnék... :S
16/L
nekem a barát az az ember, akire mindig, minden esetben számíthatok.
ha így rangsorolok, akkor talán 2-3 embert tudok mutatni.
nagyon sok olyan ismerősöm, haverom van, akivel nagyon jól el tudok dumálni mélyebb dolgokról, megosztok vele bizalmas dolgokat, de nem biztos, hogy ott lennének, ha bajban vagyok...
Nekem kemény 1 darab van, de amióta elköltöztek, azóta alig látjuk egymást. :(
20/L
Vannak barátnőim, barátaim de az egyetlen igazi barátom az a párom! neki meg anyukámnak mondok el mindent.
24 N
Általános suliban nagyon sok barátnőm volt, aztán szakközépben csak 1 - 2, most fősulin sem változott nagyon a helyzet. Páran nagyon jóban vagyunk, de ez csak a szorgalmi időszakra korlátozódik. Plusz napokban jöttem rá, hogy a "legjobb barátnőm" milyen érdek ember... csak akkor jött, ha kellett vmi, vagy szarul érezte magát vmi miatt. :( Hát ez van, "csak" 15 évről volt szó!:S
Szóval jelenleg egyedül lennék, mint a kisujjam, ha nem lenne mellettem a párom! (L)
23 L
Uhhh...nem gondoltam volna,hogy ennyi embert válaszra késztetek a kérdésemmel, de ha már így alakult nagyon örülök neki:)
Én a 20-as éveim elején járó lány vagyok,és aki ismer,meg nem mondaná rólam,hogy nincsenek barátaim. Közvetlennek, nyíltnak és barátkozónak mondanának a legtöbben, mégis van valami ami miatt ez a barátkozós dolog nekem valahogy nem akar összejönni. Nyílván bennem is van hiba (na de ennyi.......). Alapjáraton egy társaság kedvelő lány vagyok,ezért is olyan nehéz számomra az egyedüllét.Egy szerencsém van: hogy van egy párom,aki feltétel nélkül szeret, és ha ő velem van nem érzem magam annyira egyedül, bár a csajos programokat,ő sem tudja pótolni. Annyira félek, hogy elrepül a fiatalságom még mielőtt élményeket gyűjthettem volna korombeli lányokkal,és egy nap arra ébredek,hogy nincs senkim,akire igazán számíthatok. Mikor gyűjtsön élményeket az ember ha nem fiatalon? Pedig én már télleg mindent megpróbálok, végső elkeseredésemben úgy döntöttem neten próbálok szerencsét. Veszteni nem veszíthetek semmit.....Próba,cseresznye:)
Ti hogy vagytok ezzel? Huszonéves lányok...van még esély a barát találásra ebben a korban,túl a gimin a felnőtt élet kezdetén?
Én is úgy vagyok, ahogy Te. Ismerkedni nem nagyon van hol lehetőségem. :(
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!