Mi az, amit megakarsz csinálni a következő X-ig? Írd meg a korod.
Én 22 vagyok. 30-ig ezvan betervezve: New Yorkba, fogyás, diploma, álmaim állása, kertesház (hitelre), mégegy skótjuhász a meglévő mellé.
Neked?
Lagzi, + meg egy gyerek (1 mar van, elozo kapcsolatbol), meg egy diploma, jogsi, es sok utazas. :)
A munkahelyemet szeretem, ezert nem valtoztatnek rajta.
32/N
20 vagyok
30éves koromig szeretnék egy nagyon jo állást esetleg férj gyerek, jogsi, saját otthon, autó! :)
Bárcsak mind összejönne :D
21vagyok
befejezni a mestert, mellette elkezdeni egy tuti szakot! versenyeket nyerni /tánc/, fiúkkal ismerkedni, majd 28évesen emgtalálni a nagy őt/, utazni bejárni a világot és rengeteget tanulni!!!, megtanulni angolul meg még legalább 2nyelven, elköltözni itthonról /ősszel/ aztán 5év múlva kimenni külföldre. Saját vállalkozásba kezdeni, megtanulni fotózni, és teniszezni. Rengeteg élményt szerezni!
szóval meigsmerni a világot, hogy ha 30évesen már családot alapítok, legyen mit tanítanom a gyerekeimnek!
50 vagyok es meg jopar X-ig elvezni akarom az eletet.Nem biztos,hogy a haracsolas ezek koze tartozik.Sot!!!Szeretni,szeretve lenni.Adni adni es neha kapni.
Bekeben lenni onmagammal,a vilaggal.
60/özvegy nő
Mit terveznék még? Max. unokázni, de azt sokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!