Nem szoktátok végiggondolni hogy a következő közlemény vagy tett amit el fogsz követni 1-2 másodpercen belül nem lesz majd gyökérség?
17F létemre mindig most már napi gyakorisággal meggondolom hogy a következő beszólás vagy mondat amit mondani fogok azt tulajdonképpen felveszi a harcot az osztálytársaim dumájával vagy nincs esélyem..
aztán egész jól meg tudom ítélni mi lesz a vicces és akkor nyilván makogok valamit.. de már mondhatni megjátszom magam..
szerintetek ez normális?
köszönöm, de kedves vagy utolsó:)
én érzékeny vagyok "lelkileg"(nem tudom hogy miért ,vagy hogy én tettem-e magamat ilyenné.)
a megjátszást én sem úgy értettem hogy becsapom a másikat-dejófej vagy ,közbe meg utállak- hanem próbálok beleilleszkedni ebbe a - hadd mondjam ki - mocskos világba, ahol a fiatalok körében humor nem létezik ,ivászat,dugás és egyéb tiltott drogok nélkül.:S
tartsatok szánalmasnak, ha így gondoljátok ami sajnos érdekel és zavar is
csupán az vigasztal hogy nem ismertek.
Mondom, hogy nem rád céloztam (beugrott néhány konkrét személy az ismerettségi körömből, róluk írtam ezt).:D
Egyébként miért akarsz te konformista lenni? Ki nem sz*rja le, ha nem olyan vagy, mint a nagy átlag? Az értelmesebb embereket ez nem fogja zavarni (sőt, ellenkezőleg), az unintelligens f*szokkal meg nem érdemes foglalkozni.
igen-igen bocsánat hogy engedtem hogy félreértsdXD..lejött hogy nem nekem üzened..
az a gond hogy akkor lehet nem élek intelligens emberek között.. pedig ha a tanulmányi átlagot nézzük a suliba elég jól áll az iskola de mégis az erkölcs,"értelem"(nem a matematikai egyenletek megértéséhez szükséges értelemről hablatyolok)
mintha a 2 nem férne össze egymással:S .. illetve logikusan nézve aki okos az "értelmes" is ,de mégse ,van annyi primitív bunkó diplomás "sikeres" ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!