Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még valaki úgy, hogy...

Van még valaki úgy, hogy annyira tart a következő napi rögtönzéstől, hogy nem képes tanuni?

Figyelt kérdés
Előttem a füzet, a toll, a papir, csak épp az eszem nem működőképes. Egyszerűen bepánikolok és még azt sem akarom gyakorolni, amit tudok. Van még valaki igy ? Aztán holnap lehülyézem magam 1000x, hogy bezzeg ha tanultam volna akkor ez ment volna .....
2010. szept. 23. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ugyanígy van.

Sajnos nálam még az is párosul, hogy ha feleltetni akarnak akkor nagyon izgulok és szinte mindent elfelejtek.:S Még a legkönnyebb dolgokat is sajnos..

Ezért néha úgy vagyok vele, hogy minek tanuljak, ha kiállok és mindent elfelejtek?AKkor ugyanúgy egyest kapok:/.

Nem jó ez így tudom.

És később én is megszoktam bánni..

2010. szept. 23. 16:57
 2/5 anonim válasza:
53%
Na az ilyen ne erőltesse azt ami nem megy, ragadjon ásót kapát és máris lehet művelni a földeket, nem lehet mindenki ügyvéd.
2010. szept. 23. 17:24
 3/5 A kérdező kommentje:
17:24- xDD
2010. szept. 23. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

persze hogy szokott lenni.

Inkább zenét hallgatok vagy haverokkal lógók...és akkor mikor előttem van a dolgozat, eszembe jut,hogy "hoppáá. én ezt olvastam, De várjunk, mi is volt? basszus. ha elolvastam volna többször.."

kb. ez a szituáció...

és ekkor jön az,hogy megbököm az előttem lévőt, és hallood. ezt te tudod? :D

2010. szept. 23. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Velem is volt, és egyszerűen elzártam magam minden szórakozástól, unalmamba bármi meg tudtam tanulni, és ennyi... :P
2010. okt. 2. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!