nagyon sok Nóra ismerősöm van, elég különbözőek, nem tudok egy konkrét személyiséget hozzá társítani
én nem adnám a gyerekemnek, önmagában nekem egy semleges név
intelligens, közvetlen, céltudatos, komoly
Nem túl komoly, jaj, csak azt írtam, hogy szép, de ez a név igazából gyönyörű!!!! Csomó olyan izé nevet kérdeznek itten, hogy mit gondolunk róla, de ez az egyik legszebb név!!!!!! Nagyon örültem a kérdésednek, hogy tényleg szép névről is kérdeznek!!!!!!!!!
Én is mosolygósnak képzelem.:)))
27/f
Szerintem is szép név. Saját gyerekemnek nem adnám, mert túl gyakorinak találom. Legalább 10-12 Nórát ismerek (munkatársak, volt osztálytársak, ismerősök gyerekei stb.)
Elég különböző személyiségűek, így a névhez konkrét személyt nem tudok kötni. Jobban belegondolva olyan Nórát nem is ismerek, aki ne lenne szimpatikus számomra.
Amikor engem vártak a szüleim, esélyes volt a Nóra név is, hogy azt választják, de végül Eszter lettem.
Nekem kicsit sunyi, lassú hangzása van ennek a névnek :D
Tudom is az okát: ismertem egy Nórát, egy kis csámpás stréber volt, aki folyton hazudozott és irigykedett a szebb lányokra vagy akik könnyebben vették a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!