Mit gondolsz rólam?
Figyelt kérdés
Azok akik látták a kérdéseim és válaszaim a Humor és Szerelem/szex kategóriában azoknak mi a véleményük rólam? A szerelem/szex kategóriás kérdéseim/válaszaim azok valóságosak.
17/F
2012. aug. 12. 12:18
1/4 anonim válasza:
Akkor ez kamu volt?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
2/4 A kérdező kommentje:
Az nem :(
2012. aug. 12. 12:57
3/4 anonim válasza:
Én leginkább ebben a kategóriában láttam válaszaid, de azok alapján elég depisnek tűnsz... Ha beszélni(írni) akarsz, akkor privibe...
4/4 anonim válasza:
Én igazából azt hiszem ma láttam először ezt a nevet bárhol is, de úgy rémlik már akkor is az jött le, hogy eléggé magadba forduló és depresszív hajlamú vagy. Kissé kétségbeesettnek tűnsz, és kifejezetten magányosnak, mindezt amolyan beletörődöm módon. Ha gondolod szívesen beszélgetek veled bármiről, írj nyugodtan privátot, szerintem a társaság csak jól jöhet. :) Nekem is volt egy hasonló korszakom és többé-kevésbé sikerült kilábalnom belőle, már vannak igazi barátaim is, úgy érzem van miért élnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!