Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz rólam? és szerint...

Mit gondolsz rólam? és szerinted hogy nézek ki?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, imádom a macskákat. szeretek vásárolni, flimet nézni(különösen akciófilmet, de a jobbik fajtából:). ezen kívül olvasni és tanulni is nagyon. nem nagyon járok partizni, soha nem piálok. elég sok mindentől félek, különösen az evéstől, nem tudom miért:)
2010. ápr. 9. 13:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
És ez kit érdekel? Ki kérdezte?
2010. ápr. 9. 13:54
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
honnan tudjam hogy nézel ki? nem raktál be képet
2010. ápr. 9. 13:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezzekkel az adatokkal 95% ban egyezünk!

Én fiu vagyok én is 16 szeretek vásásrolni akármit ezért szeretek lányokkal mennyi csak ritkán van hozzá szerencsém a fiuk mindig elkapkodják én meg mindennel el szórakozok az üzletben! Nem iszok nem dohányzok nem voltam még soha és nem is szándékozok partizni! Akciófilmet nagyon szeretem! És az evéstől nagyon nem félek mert szakácsnak tanulok! :D:D

2010. ápr. 9. 14:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagnál tuti jobbak a tulajdonságaid, de a külsődről nem tudunk így sokat mondani xD
2010. ápr. 9. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Félsz a kajáktól? o.O
2010. ápr. 9. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:

hát tod.. vmikor visszanyal a fagyi :DDD

amugy igy nemtom megállapítani h hogy nézel ki ... :/

2010. ápr. 9. 15:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tele vagy gennyes pattanásokkal, szódásszifon szemüveged, és fogszabályzód van, és metroszexuális vagy!
2010. ápr. 9. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Már nemazért de mindenki lesz@rja hogy mit szeresz meg mit nem, meg hogy milyen tulajdonságaid vannak... öltözz be rin@cnak, vegyél fel egy push-up melltartót és boldog leszel!
2010. ápr. 10. 01:00
 9/12 anonim ***** válasza:
ha apádnak van sörgyára, akkor feleségül veszlek most rögtön
2010. ápr. 10. 01:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Oké, sztem barna hajú, kék szemű, kicsit sápatag vagy, normál magasságú, vékony. De lécci írd le, h nézel ki.
2010. ápr. 10. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!