Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz rólam? Bőv lent

Mit gondolsz rólam? Bőv lent

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. A külsőm átlagos, barna haj barna szem. 158-9 cm magas vagyok, 48 kg (az utóbbi annyira nem látszik, de bevallom, lenne mit leadnom). Félek az új dolgoktól (egy új osztálytárs jelentlététől jobban félek, mint talán az illető), és rettegek, hogy egyszer el kell mennem egy olyan suliba, ahol mindenki összeszokott. Barátnőim azt mondják, hogy aranyos vagyok, de önfejű. Annyira nem hiszek nekik, mert azt hiszem, hogy csak vígasztalnak, mert különben egy szörny vagyok.

Annyira nem lehetek szimpatikus, de félek megnyilni, mert sok sérülésem volt már! De Te mit gondolnál rólam?

2010. szept. 1. 22:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem bejön a barna szem/haj, az önbizalmad kevés, lehet, hogy szociális fóbia is kialakulóban van, de egyedi is vagy.
2010. szept. 1. 22:18
 2/16 A kérdező kommentje:

Hát önbizalmam tényleg nincs...Mellettem egy nagyon szép lány ül, és nem merek ránézni, és ha látom, hogy minket néz valaki, akkor elfodrulok, vagy elmegyek!

Ha lehet kort nemet írjatok! :)

2010. szept. 1. 22:20
 3/16 Ikszdé xD ***** válasza:

Szerintem szimpatikus lány vagy. Egyetlen egy baj van, ha ezen segítesz jobb lesz a közérzeted: bízz magadban! Növeld az önbizalmad! Ennyit tudok ajánlani, mert nagy baj nincs veled!

Üdv. 13/L szintén barna haj, barna szem :D

2010. szept. 2. 10:55
 4/16 anonim ***** válasza:
a 48 kg nem sok, baj vn az agyaddal!
2010. szept. 2. 11:53
 5/16 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Amúgy szerintem se, de az osztályba csak olyan pálcika lányok vannak, hogy pl: 151 cm, 39 kg! :(

És én annyira kitűnök közölük! :'(

2010. szept. 2. 17:12
 6/16 anonim ***** válasza:

13évesen nem kell semmit leadnod ennyi kilóval. Fejlődő szervezet vagy. Maximum sportolj kicsit többet ha úgy érzed van rajtad súlyfelesleg.

Neked ilyen e testalkatod, nekik olyan. Nem kell soha máshoz hasonlítani magadat.

2010. szept. 2. 19:40
 7/16 anonim ***** válasza:
te vagy a normális ők meg a betegek...11:53 vok
2010. szept. 2. 20:42
 8/16 A kérdező kommentje:

Járok röpire hetente úgy kb 4-5 órát.

De ez a testalkat dolog nagyon nagyon rosszúl esik!

Egyik barátnőm 42 kh. Megkérdezte tőle egy tanár hogy hány kg, és ő megmondta a fiúk meg kiröhögték! "De dagadt;jézusom ezen mennyi háj lehet" meg ilyenek! De ha engem megtudnák...:(

2010. szept. 3. 18:32
 9/16 anonim ***** válasza:

na én meg 153 és fél cm vagyok

és 51 kg

szerinted ha neked van mit leadni akkor énb mit mondjak?

bárcsak én olyan lehetnék mint te :/

2010. szept. 10. 20:00
 10/16 anonim ***** válasza:

Ez akkora baromság!!! A mérlegen mért kiló egyáltalán nem bizonyítja, hogy dagadt vagy...én is több vagyok, mint aminek látszom, mert erős a csontozatom. Nincs kiírva senkinek a homlokára, hogy mennyi a súlya...mérj testtömeg index-et:)

De am én is ilyen vagyok, de már kezdek javítani rajta, és bevallom, nem könnyű, de inkább küzdök, minthogyy ilyen idióta zárkózottként éljem le az életem...!!! Tudom, hogy képes vagyok rá, és biztos vagyok benne, hogy te is!!:D

A fiúk meg csak azért röhögnek , mert még állati gyerekesek. Ilyen korban a pasik egy 7 éves értelmi szintjén vannak, úgyhogy ne bosszankodj miattuk. Gondolom nem azért nevették ki, mert tényleg dagadt, hanem mert tetszik nekik a csaj, vagy feltűnési viszketegségük van...:P

Légy már optimista! Nem mesélheted be magadnak egész életedben, hogy, jajj nekem sérüléseim vannak, én nem nyílhatok meg!! Ez baromság! Senki nem mondta, hogy az élet könnyen jön. Mindenkinek vannak nehézségei, amikkel meg kell küzdeniük, és nem szabad feladni! De tudnod kell, hogy képes vagy rá!

Én szurkolok!!;P

2010. szept. 10. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!