Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz rólam? Bőv lent

Mit gondolsz rólam? Bőv lent

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. A külsőm átlagos, barna haj barna szem. 158-9 cm magas vagyok, 48 kg (az utóbbi annyira nem látszik, de bevallom, lenne mit leadnom). Félek az új dolgoktól (egy új osztálytárs jelentlététől jobban félek, mint talán az illető), és rettegek, hogy egyszer el kell mennem egy olyan suliba, ahol mindenki összeszokott. Barátnőim azt mondják, hogy aranyos vagyok, de önfejű. Annyira nem hiszek nekik, mert azt hiszem, hogy csak vígasztalnak, mert különben egy szörny vagyok.

Annyira nem lehetek szimpatikus, de félek megnyilni, mert sok sérülésem volt már! De Te mit gondolnál rólam?

2010. szept. 1. 22:15
1 2
 11/16 anonim válasza:

szia.mi nagyon hasonlítunk:) én is ilyen vagyok és nekem nagyon jót tett hogy találtam egy olyan lányt (inkább ő talált engem:D)aki szinte az ellentétem mégis nagyon jól kijövünk.ő egy igazi pozitív löket. sokat segített és hála neki is, sokat változtam.magabiztosabb lettem szereztem még több barátot és még mindig van javítani valóm,mert héha még így is naon rossz napjaim vannak.már 9 éve ismerem és nem lehet megunni:D írd meg az msn címed és ha te is szeretnéd beszélgethetnénk:)

16/L

2010. szept. 10. 21:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is 158 cm vok én 47 kg. kérdeztem a fiúktól, hogy hány kg-nak nézek kji, és azt mondták h 38. elmondtam nekik, hogy 47, ekkor meg csak csodálkozdtak, mert kiesem az összes nadrágomból és pólómból
2010. szept. 11. 09:26
 13/16 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti:

huhh...Amúgy az én legjobb barátnőm is totál ellentét! :D De mindenre tanítjuk egymást. És mindig fedezünk fel új dolgokat! :)

2010. szept. 11. 10:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, a 13 éves fiúk nagyon buták. Az a lány sem lehet egy hájpacni. Ha röpizel, szerintem izmosabb alkat vagy, és azért vagy kicsit több kiló. Jófej lány vagy! :)
2010. szept. 11. 17:28
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Hát akkor megnyugodtam. Köszönöm tényleg, lendített az önbizalmamon a válaszotok!

2010. szept. 11. 18:59
 16/16 anonim válasza:

Lehet, h ő jó fej (bár nem sokat tudunk róla), de te BIZTOS nem vagy az.

Sokkal több önbizalom! A súlyodról meg, nem érdemes vitázni! Nem a háj, hanem a csontok meg az egyéb részeid nyomnak annyit :D

2010. szept. 11. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!