Mit gondolsz rólam? Bőv lent
13 éves lány vagyok. A külsőm átlagos, barna haj barna szem. 158-9 cm magas vagyok, 48 kg (az utóbbi annyira nem látszik, de bevallom, lenne mit leadnom). Félek az új dolgoktól (egy új osztálytárs jelentlététől jobban félek, mint talán az illető), és rettegek, hogy egyszer el kell mennem egy olyan suliba, ahol mindenki összeszokott. Barátnőim azt mondják, hogy aranyos vagyok, de önfejű. Annyira nem hiszek nekik, mert azt hiszem, hogy csak vígasztalnak, mert különben egy szörny vagyok.
Annyira nem lehetek szimpatikus, de félek megnyilni, mert sok sérülésem volt már! De Te mit gondolnál rólam?
szia.mi nagyon hasonlítunk:) én is ilyen vagyok és nekem nagyon jót tett hogy találtam egy olyan lányt (inkább ő talált engem:D)aki szinte az ellentétem mégis nagyon jól kijövünk.ő egy igazi pozitív löket. sokat segített és hála neki is, sokat változtam.magabiztosabb lettem szereztem még több barátot és még mindig van javítani valóm,mert héha még így is naon rossz napjaim vannak.már 9 éve ismerem és nem lehet megunni:D írd meg az msn címed és ha te is szeretnéd beszélgethetnénk:)
16/L
Utolsó előtti:
huhh...Amúgy az én legjobb barátnőm is totál ellentét! :D De mindenre tanítjuk egymást. És mindig fedezünk fel új dolgokat! :)
Köszönöm! :)
Hát akkor megnyugodtam. Köszönöm tényleg, lendített az önbizalmamon a válaszotok!
Lehet, h ő jó fej (bár nem sokat tudunk róla), de te BIZTOS nem vagy az.
Sokkal több önbizalom! A súlyodról meg, nem érdemes vitázni! Nem a háj, hanem a csontok meg az egyéb részeid nyomnak annyit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!