Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit ér a férfi jogsi nélkül?

Mit ér a férfi jogsi nélkül?

Figyelt kérdés
Van olyan férfi ismerősötök/rokonotok, akinek nincsen jogosítványa? Mit gondoltok róluk? Én próbáltam jogsit szerezni, de hosszú próbálkozás után sem jött össze, pedig elvileg nincs akadálya, hogy megszerezzem. Pár hét múlva kifutok az időből, hogy befejezhessem, szóval még egyszer nem is akarok belevágni. Tudom, hogy kényelmesebb autóval és sokan nem tudnának jogsi nélkül létezni, de mi van azokkal, akiknek nem megy...?

2012. okt. 15. 12:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%

Én már vittem kórházba haveromat buliról, veseköves rohammal. Szerencsém, hogy nem iszom. 10 perc alatt értünk oda az ügyeletre, ha a mentőt hívjuk, csak öt perc csevegés, és 20 perc mire megtalál, 20 perc mire beviszi. Nem a főúton volt a buli!

(és ez a kötekedésed se volt hasznos, szerintem te gyűjtöd a pirosat! Adok szívesen.)

2012. okt. 17. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

14:24 - szó sincs kötekedésről, csak szerintem picit ellentmondtál önmagadnak, meg nekem nagyon mondvacsinált ürügynek tűnt, hogy a benzin miatt nem látogatod a barátodat. A barátod lakóhelyének fikázása nekem nem érv az autó mellett, bocsi. :)

Pirosat meg ha akarsz, adjál nyugodtan. Ez legyen a legnagyobb örömöd. :)

2012. okt. 17. 14:34
 13/15 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat. A bukások oka nálam legtöbbször a figyelmetlenség volt, pl. nem vettem észre az elsőbbségadás kötelező- vagy stoptáblát, pedig százszor vezettem már ugyanott. Valamint órákon be akartam hajtani a körforgalomba úgy, hogy jött volna valaki és az oktatóm fékezett be, holott nekem úgy tűnt, hogy simán bemehettem volna. Mi történne, ha ismeretlen helyen történne ilyesmi, városon kívül, nagyobb sebességnél...

Nem az a kérdés, hogy kell-e a jogsi, mert azt én is tudom, hogy kellene, különben nem vágtam volna bele.

2012. okt. 17. 14:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hatodjára sikerült. Előbb utóbb neked is fog , ne add fel szerintem ha van rá anyagi kereted.
2012. okt. 19. 20:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Beidézem neked még akár 10X is a véleményemet, hátha eljut az agyadig.

"nem a jogsi miatt férfi a férfi, az csak egy papírdarab, ami feljogosítja arra hogy forgalomba közlekedjen gépjárművel."

2013. márc. 25. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!