Mit ér a férfi jogsi nélkül?
nekem van, kocsim is van, de biciklivel vagy gyalog járok mindenhova.
Egy kis városba lakok (kb 30-40ezer fő) és pont egy olyan helyen ahol 10-15 perc sétával elérek mindent (áruházak, posta, belváros, munkahely, barátnő, szüleim, pub, foci).
Jó ha van jogsi, de nem gáz ha nincs. Sőt a mai Mo-n szerintem egyáltalán nem fura.
Na én is hozzá szolnék! :) Ugyan annyit ér sőt lehet hogy emberileg még többet mint akinek van! :)
Nekem hívatásos A,BE,CE,DE,TR,V kategóriám van .. De kocsim az nincs trolivezető vagyok és buszvezető. :)
Kocsim nincs nem is volt nagyon drága szerintem a fenntartása és a BKV is elvisz oda ahova itt pesten közlekedek.
A vezetés élményeit meg kiélem a munkában ennyi, egyenlőre ilyen körülmények között nem is vágyok autóra ahoz kellene + 500 ezer ft ha van valami megbibásodás gumik javítás stb.. nem két forint 20 ezer alatt színte szóba sem állnak az emberrel sehol.. :(
Sajnos. :(
Nem értek egyet Veletek.
A férfinak igenis legyen jogosítványa, nem kell feltétlenül autó, de igenis szükség lehet vezetni tudni. Nem csak kényelmet biztosít a gépkocsi, hanem adott esetben, életmentő, vagy egyéb okból nagyon szükséges lehet , akár más kocsiját vezetni. Ha a a fantáziátokat beizzítjátok, kb. 10-20 ilyen helyzetet bírtok vízionálni...Azt javaslom, feltétlenül csináld meg a jogsit, még egy orángután is átmenne ötödikre, úgyhogy lustaság, és motivációhiány forog fönn nálad, nem lehet olyan ügyetlen ember aki, ha gyakorol , és gyakorol, nem csúszna át.! Hajrá.
Nekem van egy negyven éves barátom, aki olyan helyre bírt nősülni, hogyha átsétál a lakása egyik oldalába, a mobilja köszönti Romániában vazze! Komoly, nem viccelek!
És mivel nincs jogsijuk ott élnek 3,14csában, és nem tudnak sehova mozdulni. Busz egy kilométere van, de napi 6 darab jár. Régen gyakran látogattam, de mivel 240 km, most már a benzin miatt nem engedhetem meg magunknak.
"a benzin miatt nem engedhetem meg magunknak."
És te kampányolsz az autóvezetés mellett? :D
Egyébként égető helyzetben úgysem te fogsz majd száguldozni a kocsiddal, hanem a mentő vagy a rendőrség.
Nekem van ugyan jogsim, de nem látom értelmét autóba ülnöm, mert ezerszer drágább, mint mondjuk egy összvonalas bérlet. Azzal pedig ha akarok, egész nap utazgathatok. :)
Sőt, egyik barátom - mit ad isten - pont 240 km-re lakik tőlem, és az odáig váltott buszjegy is olcsóbb, mintha kocsival mennék. :) Ráadásul visznek, tehát a forgalom miatt sem kell aggódni. Nem kell attól tartani, hogy mi van, ha útközben lerobban, mert a busz esetében olyankor küldenek egy másikat, és annyi.
Távolsági buszmegálló tőlem is több kilométerre van, és az én barátom felé sem jár innen 6-nál több busz. Na és? Elérjük egymást, mert el akarjuk. Nem a kifogásokat keressük, és nem hibáztatunk senkit, amiért távol élünk egymástól.
Abban igaza van a hozzászólónak, hogy ha valaki tényleg rászánja magát, akkor a legminimálisabb értelmi szinten tengődő humanoid is képes megszerezni a jogsit. De egy jogosítvány nem a világ, főleg, ha nem is akarsz olyan helyen dolgozni, ahol vezetni kell tudni. Akkor már inkább tedd félre a pénzt nyelvvizsgára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!