Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan nők manapság akik feltétel nélkül szeretni tudnak egy férfi és nincsenek irreális elvárásaik?
ma 09:54
Úgy értem hogy mindenkinek vannak hülye szokásai,most nem kocsmázásra és ilyesmire gondolok.Hanem az embernek van egy természete akkor azt nem akarja megváltoztatni pl,vagy mondjuk az illető rock zenét hallgat akkor nem akarja megmondani neki hogy ez már pedig durva és agresszív zene.Vagy mondjuk szeret valaki snowboardozni akkor nem próbálja meg róla leszoktatni,vagy mondjuk nem szól rá hogy ezt meg azt ne csináld,mert mit szólna a többiek és még sorolhatnám,de ebből gondolom rájöttetek hogy nagyjából mire gondolok.
Na, így mindjárt más. :) Szerintem alap, hogy vannak ilyen nők és férfiak. Vagyis úgy gondolom, nagyon sokfélék vagyunk, és bár nehéz, de meg lehet találni azt az embert, aki illik hozzánk, akivel a komoly dolgokban egyezünk, hasonló elveket vallunk, ilyen esetben, ha a nő nem egy hárpia, akkor a kapcsolat szempontjából kevésbé lényeges dolgokért nem fog háborogni.
Mondok egy példát: a párommal nagyon jól kijövünk, a fontos dolgokban egyetéertünk, ezért én nem fogom azzal rombolni a kapcsolatunkat, hogy ugatok a felhajtva maradt vécédeszkáért, vagy azért, mert ráférne már egy borotválkozás. Nem ezek a fontosak, és nem kellene, hogy ilyenek miatt hűljön ki a szerelem. :)
Olyanok vagyunk, mint a gyémánt. Mindenki csiszol rajtunk valamit. Ilyen az ember. Ezért vagy most olyan, amilyen. Minden ember hatással van ránk ha észreveszed ha nem.
25N
ahogy a 10:17-es írta. gyémántok vagyunk.
Az én páromat feltétel nélkül szeretem,jó 1-2 hülye szokásáról leszoktattam.. De elfogadom úgy ahogy van.És ő is engem 1-2 hülye szokásról leszoktunk,de elfogadjuk egymást úgy ahogy van. mindenkinek van valami hóbortja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!