Miért kezel anyám úgy, mint egy 10 évest?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok van egy öcsém és,mert ő mindig anyám p*csája alatt van,segít neki főzésben,meglocsolja néha a virágokat,stb. kb. ott tartunk,h itthon én vagyok a 10éves és öcsém a 17... Jaa még annyit,hogy én anyámmal nem nagyon szoktam beszélgetni... szóval ő mondja a gondjait,bajait én meg mondom h oké,aha ,hűű ez milyen borzalmas... Közrejátszhat ez is??2012. okt. 14. 00:16
1/2 anonim válasza:
Szia! :) Te most kamaszodsz és emiatt érzed ezt. Téged is nagyon szeret, csak te már nagy (obb) vagy, és ezért nem bánhat veled úgy, mint az öcséddel. Sokkal jobb lenne, ha többet beszélgetnétek anyukáddal, lehet ez a titok nyitja, hiszen én külső szemmel azt vettem észre, hogy ti eltávolodtatok egymástól. Ha neked mondja el a problémáit, az jó, mert rád támaszkodik, neked önti ki a lelkét, bízik benned. Talán megértőbbnek kéne lenned, meg kéne hallgatnod. Mert ha látja rajtad, hogy közömbös vagy, és nem érdekled, hogy éppen mi baja van, akkor az nagyon rosszul tud esni. És természetesen ezt is megbeszélheted vele, egyenes úton. :) Sok sikert és remélem meg tudjátok ezt oldani!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ,azt hiszem nagyon sokat segítettél :)
2012. okt. 14. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!