Hogy ébredtek fel a rossz álmokból?
Figyelt kérdés
Én pl ha tudom irányítani magam akkor öngyilkos próbálok lenni, ebben az esetben egyből felébredek de valamikor abszurd módon nem sikerül a művelet:D2009. aug. 6. 20:04
11/14 anonim válasza:
Összeszoritom,majd kinyitom a szemem.
13/14 anonim válasza:
hm..én csak huhanni szoktam,az volt eddig a legfélelmetesebb álmom. xD
14/14 anonim válasza:
én gégen nem tudtam mikor álmodok,de mostanába ha rossz álmom van valahogy mindig rájövök
engem általában ki akarnak nyirni(nem emberek,hanem valamilyen szörnyek)
soha nem szoktm kinyirni magam,az egyelő a vereségel és a gyávasággal
általában nem tudom irányítani az álmmaim csak egy kardot képzelek oda ott lessz a kezembe és nekimegyek annak ami ki akar nyirni,ennek megvan az eredménye,sikerül kinyirnom(amm azért kard mert az a kedven fegyverem)(a lő fegyver vagy távolsági fegyver a gyáváknak való)
és jó érzés győzni mert a valóságba biztos nem fogok karddal szörnyekt gyilkolni+én irányítom és látom is magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!