Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ebben lehet valami, vagy csak...

Ebben lehet valami, vagy csak kifogás?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy sokkal jobban tudnék teljesíteni az iskolában és alapvetően az életben, ha lenne mellettem egy lány, aki motiválna. Idén érettségizem és volt pár rosszul alakult kapcsolatszerűségem és valahol erre próbálom fogni a dolgot, hogy nem tudok rendesen tanulni és bezzeg ha mellettem lenne az a csaj.. de ha meg velem lenne, akkor valószínűleg az vonná el a figyelmem. A tény az, hogy ha elhatározom, hogy szombaton nekiállok tanulni, akkor abból az lesz, hogy összekaparok pár oldal írásbelit és elolvasok 2 tételt (de csak egyszer) a többi időt pedig a maszturbálás és a ki-be járkálás, kényszeres klikkelgetés a neten -teszi ki...

2012. okt. 13. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Kifogás. Ezt lustaságnak hívják. Én is így vagyok sajnos és én is végzős vagyok :S
2012. okt. 13. 23:59
 2/2 anonim ***** válasza:
egy jó párkapcsolat 2 megfelelő lelkű ember közt sokat dobhat a teljesítményeden. szerintem nemkifogás. de az is igaz ha túlzásba vinnéd csak elvonná a figyelmed. tehát egyértelműen nem lehet választ adni rá.
2012. okt. 14. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!