Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Így nézek ki: [link]

Igazából, úgy eredetileg így: [link]

Na szóval, abban kéne segíteni, hogy szerintem ronda vagyok, és teljesen önbizalom hiányos is. Sok haverom szokta mondogatni, hogy szép vagyok, de én sosem hiszek nekik. Tuti, hogy van jópár tini itt, aki jár/járt velem egy cipőben, és azt szeretném kérdezni, hogy ti hogy küzdöttétek ezt le? Én egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy szép vagyok, bármit csinálok, van, hogy belenézek a tükörbe, és elfogadom magam, de aztán mikor később is belenézek, vagy visszanézek egy fényképe teljesen bányarémnek látom magam, és elmegy az összes önbizalmam ami volt. HELP! :(

2012. okt. 11. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:

5 years later...

'Valaki segítene?

Na szóval, abban kéne segíteni, hogy akármerre megyek, a férfiak állandóan megbámulnak, sokszor akkorát koppan az álluk a padlón, hogy a fülem belecseng, még most is zúg... Nemrég pedig, amikor az utcán sétáltam, egy fiú frontálisan lefejelte a közlekedési táblát, miközben engem nézett. Szegény csak mosolygott kínjában én meg azt se tudtam mit csináljak, borzalmas volt... Ti hogyan kezelitek az ilyeneket? Már alig merek kilépni az utcára, mert félek, hogy valami közlekedési balesetet okozok. HELP!'

Ha igazam lesz, ígérd meg, hogy kirakod majd ezt. :)

Ennyi egybecsengő válasz már csak megnyugtat valamelyest.

Sok olyan lány van, aki annyira festi magát, hogy ha elrobog mellette a villamos, szinte félek hogy leomlik róla a vakolat, de te nélküle is rendben vagy.

2012. okt. 13. 18:48
 32/73 anonim ***** válasza:

az utolsónak congratulation.ez az 5 év mulva kérdés...zseniális.

Kérdezőt-kérdezem.Hiszel MINDENKINEK???:D

apropó a neved még nem árultad el.

2012. okt. 13. 18:57
 33/73 A kérdező kommentje:
hát bakker.. álmomban sem gondoltam, hogy ekkora sikerem lesz!! :DD Edekon ígérem, ha majd azért kerülök a bíróságra mert a szépségemmel baleseteket okoztam ez lesz az első szöveg, amit ide kirakok! :D ALCHEMIST nem tudom, mit hiszek, kell még pár nap, amire felfogom, hogy 5 év múlva miattam fog bedagadni pár ember feje :)))) egyébként Patricia vagyok ;)
2012. okt. 13. 19:19
 34/73 anonim ***** válasza:

Patricia.Gyönyörü neved van(mint TE magad:)

amugy az ALCHEMIST tul komolyan hangzik.maradjunk a Ricsi-nél (mert igy hivnak)

amugy nemnézném ki belőled ,hogy bármilyen balesetet okoznál:)

de az tény,hogy nagyon szép vagy:) (sőt annál is szebb.

2012. okt. 13. 20:48
 35/73 anonim ***** válasza:
ja és ha a véletlenül a környékeden járok,a biztonság miatt beszerzek egy bukó sisakot:D
2012. okt. 13. 20:55
 36/73 anonim ***** válasza:

A bíróságot nem kellett volna megemlíteni...egyszerűen képtelen vagyok ezt kihagyni...

-Vádlott, álljon fel! Tagadja, hogy női bájainak látványával jelentös mértékben hozzájárult volna a 2017. október 11-én xy helyen kitört tömegverekedésért?

Néma csend. A fényképezőgépek villognak, kattognak, mindenki feszülten figyel, majd alig hallhatóan megszólalsz:

-Bíró úr, én...én...én csak...

2012. okt. 13. 20:58
 37/73 A kérdező kommentje:

rendben Ricsi! :)) és köszönöm ^^

Edekon valószínűleg elröhögném magam, esetleg nekiállnék énekelni :) :D

2012. okt. 13. 21:07
 38/73 anonim ***** válasza:

neszivass még énekelni is tudsz???

Amugy meg neaggódj a biró is megenyhülne a szépségedtől:)

2012. okt. 13. 22:36
 39/73 A kérdező kommentje:
énekelni mindenki tud, maximum jó hangja nincs! :D egyébként énekelni csak igen minimális szinten tudok, viszont haladó rajzos vagyok :)
2012. okt. 13. 22:44
 40/73 anonim ***** válasza:

az jó.én is szeretek rajzolni ,de csak japán képregény hősöket.

Miket szoktál rajzolni patricia???

2012. okt. 14. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!