Na szóval, abban kéne segíteni, hogy szerintem ronda vagyok, és teljesen önbizalom hiányos is. Sok haverom szokta mondogatni, hogy szép vagyok, de én sosem hiszek nekik. Tuti, hogy van jópár tini itt, aki jár/járt velem egy cipőben, és azt szeretném kérdezni, hogy ti hogy küzdöttétek ezt le? Én egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy szép vagyok, bármit csinálok, van, hogy belenézek a tükörbe, és elfogadom magam, de aztán mikor később is belenézek, vagy visszanézek egy fényképe teljesen bányarémnek látom magam, és elmegy az összes önbizalmam ami volt. HELP! :(
Széparcú lány vagy, nincs mi miatt aggódnod. Legyen kicsit több önbizalmad! Merem ajánlani Dr. Csernus Imre könyveit, például A Nő-t, ezekből sokat tanulhat önismereti téren is, sokmindenre rávilágít, nagyon hasznos dolgokat ír le. Tényleg olvass tőle, segít!!
2012. okt. 11. 22:01
2/73 anonim válasza:
szerintem nem túl előnyös a második kép, miért ráncolod a homlokod? :)
2012. okt. 11. 22:02
3/73 anonim válasza:
Basszus az az elso kep extra,vagom hogy nem epp a te stilusod az ilyen titkarnos kinezet ha mar iron maiden-t halgatsz de szerintem te is latod hogy nagyon jo,nincs ezen mit hinni vagy nem hinni,a masodikkal sincs semmi baj atlagos,a csunyatol naon tavol all...de hogy ezt veled hogy lehetne elhitetni azt mar nemtudom.
2012. okt. 11. 22:03
4/73 anonim válasza:
Mit akarsz hallani? Igen az!!!
2012. okt. 11. 22:03
5/73 A kérdező kommentje:
sok képen ráncolom a homlokom, fogalmam nincs, miért, tudom, hogy meg fogom később bánni :) hát, Csernus könyveit nem nagyon bírom, és akkor nem nagyon tudnék belemélyülni, inkább csak bámulnám a lapokat :/ köszi az eddigi tanácsokat, próbálom elfogadni magam, de úgy van mint mindenkinél: látsz egy sokkal szebbet, jobbat, és akkor oda minden :(
itt van talán még egy kép ami az elviselhető kategóriába tartozik :D
2012. okt. 11. 22:18
7/73 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy, főleg Iron Maiden póló nélkül. Régen és is ilyeneket hordtam, aztán rájöttem, hogy hallgathatok jó zenét akkor is, ha divatosan öltözködöm. Nem bántam meg.
2012. okt. 11. 22:36
8/73 anonim válasza:
Uhh ezek a szemek... :O Én is ilyet akarok! Nem adod kölcsön? :D
2012. okt. 11. 22:45
9/73 anonim válasza:
Nekem pölö tetszel. Szerintem (és a legtöbb ember szerint) teljes rendben vagy, nincs semmi okod a szomorkodásra!:)
Nevess sokat és meglátod tényleg segít! :D
17f
2012. okt. 11. 23:12
10/73 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) most valahogy segítettetek, jobb lett kicsivel :) próbálom ezt az egész sz*rt pozitívan felfogni, csak sikerül majd :))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!